Albimo İnegölspor’u Yalnız Bırakmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Albimo İnegölspor’u Yalnız Bırakmadı
 :
/ 2.079 Kez Okundu
| |

Albimo Mobilya, Alanya’da oynanacak olan İnegölspor-1461 Trabzon maçına sponsor oldu. Albimo Mobilya Genel Müdürü Muharrem Pal, zorlu mücadelede Albimo Alanyaspor taraftarının da İnegölspor’un yanında olacağını söyledi.

İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Can, yaptığı açıklamada; “Pazartesi günü oynayacağımız 1461 Trabzon maçında Alanya’da desteklerini esirgemeyecek olan Albimo Mobilya’ya ve Bilal Gömeç beyefendiye teşekkür ederiz. Bu final maçını Pazartesi 19.00’da tüm İnegöl halkı izleyebilir. Teşekkür ederiz” dedi.

 

YÜREKTEN İNANIYORUZ

Albimo Mobilya Genel Müdürü Muharrem Pal ise; “Bildiğiniz gibi ilçemizin gözbebeği İnegölspor zorlu Play-Off sürecinden alnının akıyla çıkarak finale kaldı. Finalde rakibi 1461 Trabzonspor oldu. Bu zorlu final Alanya'da oynanacak. İnegölspor bu finalden Allah'ın izniyle galip gelerek, çok istediği PTT 1 lige yükselecektir. Buna yürekten inanıyorum”

 

ALANYA TARAFTARI YANIMIZDA

“Albimo Mobilya olarak bizlerde küçük de olsa bir katkıda bulunmak istedik. Bu zorlu deplasmana sponsor olduk. Bilindiği gibi firmamızın sponsorluğun da, Alanya merkezli firma olduğumuz için PTT 1.ligde Aibimo Alanyaspor mücadele ediyor. Bu zorlu mücadelede yaptığımız çalışmalar sonucunda Aibimo Alanyaspor taraftarı da İnegölspor'un yanında olacaktır. Zafer inananların olacaktır. İnanıyorum ki, İnegölspor çok istediği ve arzu duyduğu PTT l.lige çıkacaktır. Teknik heyete ve futbolculara başarılar diliyorum” dedi.

 

FORMA HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Oktay Can, Muharrem Pal’a üzerinde Albimo Mobilya sahibi Bilal Gömeç’in adının bulunduğu formayı takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.