Ali Doğan; İnegöl Deprem hazır değil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ali Doğan; İnegöl Deprem hazır değil
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Şub 2024 / Çar 12:00
/ 657 Kez Okundu
| |

İnegöl Ahıskalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, burada yaptığı açıklamada İnegöl’ün depreme hazır olmadığını belirtti.

Yerel seçimlere az bir zaman kala, CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Ahıskalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşma yapan Doğan, İnegöl'ün sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları çözmek için hazırladığı projeler olduğunu söyledi. Hava kirliliğini İnegöl'ün en büyük sorunlarından biri olarak nitelendiren Doğan, bu sorunu çözmek için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getirdi.

İNEGÖL DEPREME HAZIR DEĞİL!
Son zamanlarda Marmara Bölgesi'nde meydana gelen depremlere dikkat çeken Doğan, İnegöl'ün depreme karşı hazırlıksız olduğunu vurguladı. Doğan ayrıca, okul çağındaki çocukların yeterince beslenemediğini ve bu durumun ders başarılarını olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilkokul çağındaki öğrencilere beslenme desteği sağlayacağını açıklayan Doğan, uyuşturucu ile mücadele için Bağımlılıkla Mücadelede Merkezleri kuracağını da söyledi. Halkla her zaman iletişim halinde olmak için Belediye Başkan odasının kapısını söktüreceğini de belirten Doğan, "İhtiyaç sahiplerine yönelik 1 TL'den ekmek sağlayacağız" diyerek sosyal belediyecilik anlayışını vurguladı.

DİĞER VAATLER
Doğan'ın vaatleri arasında ilkokul öğrencilerine beslenme çantası dağıtımı, yaşlılara ücretsiz kahvehane hizmeti, halkkart sistemi ve içilebilir su temini gibi sosyal projeler de yer alıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.