Alinur Aktaş; Anketlerde öndeyiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Şub 2019 / Çar 15:06
/ 35.081 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş yapılan kamuoyu araştırmalarında Bozbey’in önünde olduğunu ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş bugün bir dizi ziyaret için İnegöl’e geldi.

Cumhur ittifakının diğer üyesi olan MHP’liler ile de bir araya geleceğini belirten Aktaş “Doğduğumuz, doyduğumuz yıllarca ticaret yaptığımız şehir, 13,5 yılda belediye başkanlığı yaptığımız İnegöl’de bugün sabah muhtarlarımızla başlamak kaydıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor. Öncelikle bize teveccüh eden bizi ilgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ediyorum.  Ben bildiğiniz gibi 15 aydır Bursa Büyükşehir Belediye Başkanıyım aynı zamanda Cumhur İttifak’ının da belediye başkan adayıyım. Hamd olsun Milliyetçi Hareket Partisi mensubu arkadaşlarımızla sürece yeni başladık. Listeler yeni oluşturuldu.  Bugün MHP’li arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bu tarz ziyaretlerimiz olacak.”

ANKETLERDE ÖNDEYİZ

Anketlerde önde olduğunu ifade eden Aktaş “Ben şöyle söyleyeyim anket tabi ki çok yapılıyor bilgisayar ortamında da anketler de yapılıyor zerre miskali tereddütümüz yok Allah’ın izni ile İnegöl’de dahil olmak üzere Bursalı hemşerilerimiz bize partimize teveccüh edecekler. 15 aylık süreçte vatandaşlarımız da gördüler ki Bursa’da her şey derlenmeye toparlanmaya başlandı. Projelerimiz var geçmişte yaşadığımız idealler var yaptığımız başarılı örnekler var bunun tüm Bursa’ya yayılması için hem Ankara ayağının hem Bursa ayağının hem de ilçeler ayağının önemli olduğunun herkes bilincinde farkında. Yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarında şuana kadar hamdolsun geride olduğumuz bir anket yok. Farklı rakamlar olabiliyor rakama çok girmek istemiyorum ama biz Bursa’da yaşayan her bir hemşerimizin oyuna talibiz.  Bursa’yı ayağa kaldıracak, Bursa’yı heyecanlandıracak projelerimiz var. Vatandaşlarımızın desteği ve katkısı olmadan bunları yapmamız mümkün değil.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.