Alinur Aktaş; "Etle Tırnak Gibiyiz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alinur Aktaş;
13 Mar 2017 / Pzt 11:14
/ 1.006 Kez Okundu
| |

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden gelen öğrenciler İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuğu oldular.

Programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Geçtiğimiz günlerde kendi ailem olmak kaydıyla 48 kişilik bir heyetle biz Doğubayazıt’a misafir olmuştuk. Şimdi de 9 ayrı lisede okuyan toplamda 27 evladımız 4 tane öğretmeni ile beraber Cumartesi günü bizim misafirimiz oldular. Önce Bursa’yı gezdiler akabinde İnegöl’ü gezdiler. İlk akşam İnegöl’de misafir olmuşlardı dün akşamda Oylat ’ta misafir oldular. Bugün ziyaretleri sona erdi aramızdan ayrılıyorlar. Dün İnegöl Belediyespor Galatasaray voleybol maçına katıldılar o heyecanı bizimle beraber yaşadılar. Şimdi de nasipse bir okul ziyareti sonra da uçakla önce Van’a akabinde Doğubayazıt’a uğurlamış olacağız. Konuşmalarımda onlara da vurguladım Türkiye’nin 780 bin kilometre karesinin her köşesi önemli. Doğubayazıt Türkiye’nin gerçekten çok müstesna ilçelerinden bir tanesi. İshakpaşa ile Ağrı dağı ile Nuhun Gemisi’nin izleri ile gerçekten birçok köşesi ile müstesna bir ilçe ama özellikle yerel hizmetler açısından Doğubayazıt gerçekten sıkıntılar yaşamış. İnşallah bunu da kayyum olan başkanvekilimizin bizlerin, Doğubayazıt halkının destek ve katkıları ile özellikle bu gençlerimizin bu ülkeye olan bağlılıkları heyecanları aldıkları eğitimler ile hangi aşamada görev yapıyorsa olsunlar bu ülkeye bu şehirlere verecekleriyle inşallah bunları daha iyi noktalara getireceğiz.   Bu güç bu millete var Allah’a çok şükür.”

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9921_800x530.jpg" style="height:298px; width:450px" />

ETLE TIRNAK GİBİYİZ

Ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Aktaş “Daha birkaç gün önce gördük Hollanda’da bir bakana hele ki bir bayan bakana yapılan psikolojik zulmü gördük. Türkiye’ye Türk milletine bakış açılarını hep birlikte gördük. Bizim birbirimize daha fazla sarılmamız gerekiyor. Farklı etnik yapılara sahip olabiliriz ama hepimiz et ve tırnak gibiyiz. Aynı Çanakkale’de olduğu gibi bugünkü davanın da aynı olduğunu daha önce ifade etmiştim. Bizi hep bölmeye çalıştılar Allah’a ok şükür bunu hiç başaramadılar. İki şehir tek yürek sloganıyla iki şehiri birbirine yaklaştırmaya çalışıyoruz. Önümüzde ki haftalarda da ziyaretler olacak. “

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9928_800x530.jpg" style="height:298px; width:450px" />

BEKLENTİLERİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDE

İnegöl’den mutlu ayrıldıklarını ifade eden Nuhun Gemisi Anaokulu müdürü Mesut Cindoruk “Belediye başkanı Alinur Aktaş beye çok teşekkür ediyorum. Her anımızda bizimle birlikte oldular. Hem bizzat kendisi hem de görevlendirdiği belediye çalışanlarıyla. Bizim nerede olduğumuzu ne yaptığımızı takip ederek bize çok yardımcı oldular. Öğrencilerimizin çoğu ilk defa Doğubayazıt dışına çıktılar.  İnegöl’ü çok beğendiler onlar içinde çok güzel bir deneyim oldu.  Ben kaymakam beye ve Alinur Aktaş beye çok teşekkür ediyorum. Buradan çok memnun bir şekilde ayrılıyoruz ve bu güzel ortamı her yerde anlatacağız. Beklediğimizden çok daha büyük ve gelişmiş bir yer her açıdan. Ben çok önceleri gelmiştim ama buraları İnternet üzerinden araştırdım beklediğimizin çok üstünde. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum sizleri de her zaman Doğubayazıt’a bekliyoruz.  Doğubayazıt Türkiye’nin önemli bir yüzü dünyaya tanıtılması gereken bir yer bunun için sizlerin de yardımlarını bekliyoruz.”

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9915_800x530.jpg" />

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9916_800x530.jpg" style="height:298px; width:450px" />

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_9932_800x530.jpg" style="height:298px; width:450px" />

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.