Alinur Aktaş'tan Bursaspor açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alinur Aktaş'tan Bursaspor açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2022 / Sal 17:55
/ 1.268 Kez Okundu
| |

Bursada Bugün TV'de Biz Bize programının konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor'un içinde bulunduğu duruma dair açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, konu Bursaspor olunca emaneti sahipleneceğini dile getirdi. Taraftarın kendisine yönelik tezahüratını değerlendiren Aktaş, "Yarı yolda kalan bir takımı yarı yolda mı bıraksaydık?" dedi.

"KİMSE DESTEK VERMİYOR"

Bursaspor'un kurtuluşuna inandığını aktaran Başkan Aktaş, "Hiçbir şey imkansız değildir. Mutlaka kurtulur. Sportif başarı haricinde şu an her şey yapılıyor. Bursaspor 15 değil 21 puanda olup Play Off hattında yakın bir yerlerde bulunsaydı '2 maç diyecektik'. Arnavutköy Belediyespor'u almalıydık. Bir tane parasını almayan sporcumuz yok. Hoca (İsmail Ertekin) ondan dolayı çıldırıyor. Tahta bence de açılsın ama bu konuya destek verecek kimse var mı, bu belediyenin işi mi? Mağlup oluyorsun 'Alinur Aktaş istifa' diyorsun, kazanmak için de 'Alinur Aktaş yapsın' diyorsun. 

"BEN Mİ OYNADIM?"

Ben Bursasporluyum. Bursaspor üzerinden siyaset yapmayan tek insan benim. Bu şehrin eksikleri var. Bursaspor'un bana mal edilmesi doğru değil. Sağduyu çağrısı yapıyorum. Ben zarar görünce sorunlar bitiyor mu? Orta ve uzun vadeli planlar yapılmalı. Dersler var içinde bulunduğumuz durumda. Ben mi çıktım oynadım? Ben sadece Batman Petrol karşılaşmasının ilk yarısı haricinde maça gitmedim. Bursaspor'dan bir beklentim yok. Alinur Aktaş'ı hedef tahtasının 12'sini koymak Bursaspor'u kurtarmaz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.