Alinur Aktaş’tan Cemaat Cevabı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alinur Aktaş’tan Cemaat Cevabı
 :
/ 996 Kez Okundu
| |

Eskişehir’de gerçekleştirilen ‘İnegöl Belediyesi 2014 yılı değerlendirme toplantısı’nda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eskişehir Rixos Otel’de gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aktaş’a cemaate yakınlığı ile bilinen İNESDER ile Huzur Mahallesi’nde yapılan ortak projenin iptali de soruldu. 

TAVIRLARI DEĞİŞTİ

Aktaş; “Biz tüm cemaatlere, derneklere, spor kulüplerine eşit mesafedeyiz. Nasıl İlim Yayma, Rehber-Der, farklı kuruluşlarla ortak projeler yapıyorsak; Eğitim Sevenler Derneği ile birlikte de ortak projeler yaptık. Ben bir siyasi partiye üyeyim. Sosyal medyada, dışarıdaki tavırlarda acayip bir değişiklik oldu. Seçimden sonra Huzur Mahallesi’nde birlikte gerçekleştirdiğimiz bir projeyi devam ettirmeyi düşünüyor musunuz dediler. Hayır düşünmüyorum dedim. Nasıl yapacağız? Arsa onlara ait, üzerindeki binayı biz yaptık. Arsada takas yaparız; bana da Huzur Mahallesi’nde gençlik merkezi gibi bir yer lazım. Onlar da kabul edebiliriz dediler. Biz de onlara eski yerinden daha düşük metrekarede bir yeri verdik ve Huzur Mahallesi’ndeki arsayı almış olduk 

AGD’YE DE DESTEK VERDİK

“Bana partimden ya da başka birinden gelmiş bir talimat yok. Biz olayları görüyoruz. Derdi sıkıntısı İnegöl olan kuruluşlarla ortak projeye yapmaya devam edeceğiz. Biz en son Anadolu Gençlik Derneği’nin projesine destek veriyoruz. Belki farklı siyasi görüşteler ama neden böyle bir destek vermeyelim. Cemaat mensupları seçimlere 2 ay kala benimle irtibatı kestiler. Ben özelde yaşadıklarımı anlatamam. Zaman her şeyi gösterecek” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.