Alinur Aktaş'tan İnegöl'de gövde gösterisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alinur Aktaş'tan İnegöl'de gövde gösterisi
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Mar 2024 / Sal 01:09
/ 12.204 Kez Okundu
| |

İnegöl'de düzenlenen AK Parti mitingi, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Orhaniye Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlar Alinur Aktaş'ı ve Alper Taban'ı karşılamak için bir araya geldi.

Orhaniye mahallesi girişinde düzenlenen mitinge AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ayhan Salman ve Mustafa Varank, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP ilçe Başkanı Uğur Bayram ile partililer katıldı.

 
Mitingde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Hepinizden Allah razı olsun. Ne zaman Orhaniye Mahallesi'ne gelsek, bizi çok güzel karşıladınız." diyerek vatandaşlara teşekkür etti. Ayrıca, önemli bir seçimin arifesinde olduklarını vurgulayarak, hizmet odaklı bir anlayışla devam etmek istediklerini belirtti.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da konuşmasında, "İnegöl yanıyor bu akşam. Kıskananlar çatlasın. İnegöl vazgeçmez." diyerek kalabalığı coşturdu. Aktaş, partisinin İnegöl'e ve Bursa'ya hizmet etmek için kararlı olduğunu vurguladı.
 
AK Parti milletvekilleri ve diğer yetkililer de konuşmalarında, partilerinin İnegöl ve Bursa için yaptığı hizmetleri anlattı ve vatandaşlardan destek istedi.
 
Miting, kalabalığın coşkulu tezahüratlarıyla son buldu. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.