Alinur Aktaş’tan İstifa Açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alinur Aktaş’tan İstifa Açıklaması
10 Ara 2015 / Per 15:26
/ 3.870 Kez Okundu
| |

AK Parti’de dün yaşanan gelişmeler sonrası, Ahmet Erden parti yönetiminden istifa etmişti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün katıldığı bir programda istifaya ilişkin soruları yanıtladı.

AK Parti’de dün İlçe Başkanı Adem Demirel tarafından yönetimde bazı değişikliklere gidilmişti. Yönetimdeki bu görev değişikliği sonrası akşam saatlerinde partiden bir istifa haberi geldi. AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erden’in görevinden istifa ettiği açıklandı.

GURUR MESELESİ YAPMIŞ OLABİLİR

İstifa sonrası henüz partiden bir açıklama yapılmazken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş bugün katıldığı bir programda istifaya ilişkin soruları yanıtladı. “Ben yerel yöneticiyim, Belediye Başkanıyım, AK Parti’den seçilmiş Belediye Başkanıyım” diyen Aktaş, “Yani bizim için her kardeşimiz önemlidir, değerlidir. Bende birkaç gündür basından izliyorum gelişmeleri. Tabii İlçe Başkanımızla birkaç telefon görüşmesi de yaptık. İçeride cereyan eden olayları pek bilmem, ama takdir ederseniz ki insanların olduğu ortamlarda bu tip sıkıntılar olabilir. Arkadaşımız görevden alınmayı gurur meselesi yapıp Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş olabilir” ifadelerinde bulundu.

BU GİDİŞ GELİŞLER OLUR

Partilerde bu tür gidiş gelişler olabileceğini de ifade eden Aktaş, “Takdir edersiniz ki bu yönetim kurulunu seçen delegelerdir, ama yönetimdeki görevlendirmeleri yapan ile Başkanıdır. Bu ilçe başkanın takdiridir. Benim bu soruya cevap vermem çok doğru olmaz diye düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte ilçe başkanımız içinde, ilçe yönetimimiz içinde, Ahmet Erden arkadaşımız içinde hayırlısı olur. Ahmet Erden sevdiğimiz, temiz, esnaf bir arkadaşımız. Doğrudur kendisi böyle bir kişisel değerlendirme yapmış olabilir. Partilerde de bu gibi gidişler gelişler olabilir. Nihayetinde AK Parti 1 kişiden değil 30 kişilik bir yönetimden oluşuyor. Neticede de bundan sonraki prosedür tüzüğe göre süreç neyse o işler” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.