Alparslan Demir’den 29 Ekim mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alparslan Demir’den 29 Ekim mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2019 / Pzt 21:09
/ 2.748 Kez Okundu
| |

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir yaptığı yazılı açıklama ile Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;



Büyük Türk Milletinin, Tarihinde ve her döneminde büyük savaşlar, 
Cenkler yaşayarak geldiği bu günler bizlere Atalarımızdan birer armağandır ve biz Büyük Türk Milleti olarak, bizlere emanet edilen bu Toprakları canımız pahasına olsa korumak, kollamak ve gelecek nesillere ulaştırmakla mükellefiz. 
Kurtuluş Savaşından çıkan ve içerideki bir takım boşluklar sebebiyle iç ve siyasi kargaşaya müsaade etmemek adına dönemin imkan ve şartlarına göre hareket edilerek 19 Ekim 1923 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o tarihe geçen açıklaması tarih sayfalarında hala yankılanmaktadır. ‘’Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’’ diyerek, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyeti ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları bizlere bu Cennet Vatanda, Öz Topraklarımızda Esaretten ve Baskından kurtulup Bağımsız Bir Türkiyenin yolunu açmışlardır. 
Aziz Türk Milleti, Bu bağlamda Cumhuriyet Bayramımızı Kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına, Gazilerimize ve de Şehadete ermiş bütün Atalarımızı, Şehitlerimizi Rahmet, Minnet, Saygı ve en derin hürmetlerim ile anıyorum. 
Ne Mutlu Türküm Diyene. 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.