Alper Taban Ankara’da yaşananları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban Ankara’da yaşananları anlattı
09 Tem, 2018 / Pzt 13:05
/ 14.663 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban başkanlık süreci ile alakalı Ankara’da yaşananları Genç Gazete Genel yayın danışmanı Ayhan Bayraktar ve Haber Müdürü Ersoy İşitmez’e anlattı.

Çok heyecanlıydık. Cumhurbaşkanımızla böyle bu kadar yakın derece görüşmek nasip olmamıştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e geleceği netleşmişti. O ara bir toplantıda Belediye Başkanımız, ‘Ankara’da ödül töreni var, benim adıma katılmanı istiyorum’ dedi. ‘Peki, başkanım’ dedim. Ne zaman dedim, başkan bey de tarihini söyledi. Hemen aklıma geldi, ‘Başkanım o gün Cumhurbaşkanımız geliyor’ dedim. O gün hakikaten üzüldüm. Herkes buradayken ben orada olacağım. Hatta tam program saati de Cumhurbaşkanımızın konuşma yapacağı saat. Orası da çok ilginç.
 
 
 
Programda yaptığım konuşmada; ‘Şehrim ve başkanım adına ödül aldığım için mutluyum ama bir taraftan buruk sevinç yaşıyorum. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanım İnegöl’de’ dedim. Görüşmek için buradan yola çıkışımız, gecesi çok farklı duygular. Ben hep şöyle dedim; ‘Mümkün değil görüşemeyiz. Bir ilçenin belediye başkanını belirlemek için bu yoğunlukta vakit ayırmak mümkün değil’ dedim. Görüşme saati saat 13.00 denmişti.
 
 
 
Ankara’ya meclis üyemiz Nedim Bayram, İlçe Başkanımız Adem Demirel ve İl Başkanımız Ayhan Salman ile birlikte gittik. Görüşme saati 7’ye sarkınca, benim tezimin doğru olduğunu düşünmeye başladım. Genel merkezde her yer ana baba günü. Ve Cumhurbaşkanımızın geldiğini bizi 7. kata aldıklarında anladık. İlk başta İl Başkanımızı aldılar içeriye. Orada Yerel Yönetimler Başkanımız Erol Bey ve onun yardımcısı Salih Kocabey vardı. Bir de Sayın Cumhurbaşkanımız. Selam verdim içeri girdim.
 
 
 
Masanın üzerindeki kalınca bir dosya dikkatimi çekti. Cumhurbaşkanımız; yaptığım görevi, özel sektörde ne yaptığımı, kendi işimin devam edip etmediğini sordu. Soruları sorduktan sonra çocuk konusuna geldi ve  ‘Neden 2 çocuk’ dedi. Ben de ‘Allah öyle nasip etti efendim’ dedim. Sonra biraz müsaade istedi, tekrar dışarı çıktık. O ara muhtemelen değerlendirme yapıldı ve hepimizi birden içeri çağırdılar.
 
 
 
Orada çok naif bir insan olduğunu hissettim. Orda ‘Siz iki adaysınız. İkinizde buna layıksınız ancak burada Alper Bey, Belediye Başkan Yardımcılığını yapıyor olması ve beraberinde bizim de onun bu tecrübesinden bu dönemde de devam etmemiz daha doğru olur’ gibi ifadeler kullandı. Aslında burada güzel bir mesaj da var. Her ikinizde buna layıksınız ancak biz sadece bu tecrübeden dolayı bunu devam ettirelim gibi bir yaklaşım.
 
 
 
Cumhurbaşkanımıza ‘diktatör’ yakıştırması yapıyorlar, kendi başına kararlar alıyor yakıştırması yapıyorlar. Bir insan ancak bu kadar kibar ve naif olabilir dedim. Sonucu açıkladı ve şöyle bir şey yaptı. Önce Nedim abiyle başladı ve ailesinin her bireyi için çikolata ikram etti. Benden ‘selam götürün’ dedi. Bu kadar kibar ve naif bir insan. Ben hayran kaldım. Tam bir lider. Şehrimize verdiği önem bence 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.