Alper Taban dedikodulara cevap verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Nis 2018 / Çar 09:47
/ 4.234 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban gençlik merkezinin kapanacağı dedikodulara cevap vererek böyle bir gündemimiz yok dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Partili meclis üyeleri gençlik merkezini ziyaret ederek kurslarda yapılan etkinlikleri yerinde inceleyerek kursiyerler ile fikir alışverişinde bulundu.

İnegöl Belediye başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada “İnsanlar bu stresten uzaklaşmak için buralara geliyorlar, kendilerine farklı yetenekler, özellikler katabilmek adına kurs merkezlerine geliyorlar. Kimi resim, kimi koro, kimi enstrüman alanında geliştiriyor. “

DESTEK VERİYORUZ

“Belediyeler artık sadece alt yapı yada üst yapı değil bunun yanı sıra vatandaşlarımızın da, var olabilecek diğer ihtiyaçlarını sosyal anlamda kültürel anlamda, sanatsal anlamda sporsal anlamda ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyor. Bizde İnegöl Belediyesi olarak destek vermeye çalışıyoruz. “

GÜNDEMİMİZDE YOK

Kursiyerler arasında gençlik merkezinin kapanacağı şeklinde dolaşan dedikoduların sorulması üzerine cevap veren Alper Taban “Yok, yok kesinlikle böyle bir şey yok ben belediye başkan yardımcılığı görevini ifa ederken asla böyle bir şey konuşulmadı, şurada 4-4,5 aylık dönemde de böyle bir şey önümüze gelmedi, böyle bir gündemimiz olmadı.”

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Burası nihayetinde Alinur Aktaş başkanımızın döneminde restorasyonu tamamlanarak şuanda örmüş olduğunuz maksatta amaçta kullanılmak üzere hizmete sunuldu. Bundan sonra üzerine ne koyabilirizi düşünüyoruz. Belki çok daha yapılacak ilave özelliklerle çok daha artılar kazandırabiliriz. Biliyorsunuz bir miktar kurslarımızı Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’ne kaydırdık.  Burada çalışmalar dolu dolu devam ediyor. İnşallah biz daha da geliştirmeyi düşünüyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.