Alper Taban kendinde gördüğü eksikliği öğrencilere anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban kendinde gördüğü eksikliği öğrencilere anlattı
13 Nis 2018 / Cum 10:21
/ 3.759 Kez Okundu
| |

Vehbi Koç İlk Öğretim Okulu öğrencileri okulda hazırladıkları proje kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile bir röportaj gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban kendinde gördüğü eksiklik hakkında şu ifadeleri kullandı; “Aslında bunu hep kendimde eksiklik olarak görmüşümdür. Öğrenci olan herkese kendimde gördüğüm bir eksiği tamamlamak için sürekli tavsiye ve telkinde bulunuyorum. Önümde bir rehberin olmasını çok isterdim. Biz 3 kardeşiz en büyükleri benim, önümde bir abim bir ablam olsaydı diye hep hayal etmişimdir. Fakat hedef noktasında ise ben kendime yüzde yüz bunu olmak istiyorum diye bir hedefi uzun süre koymadım. İşte bu kendimde gördüğüm eksikliklerden bir tanesidir.”

BANKACI OLMAK İSTEMİŞ

Taban bir dönem bankacı olmak istediğini ifade ederek “Benim babam bankacılık yaptığı için bende bir dönem bankacı olmalıyım hissiyatına bir dönem kapılmıştım. Babam beni yaz aylarında çalışmam için esnafların yanına verdiğinde o dönem de de ben esnaf olmalıyım dedim. O iki duygu arasında tercih yaparak bende bir esnaf oldum.  Daha sonrasında işletme mezunu oldum kendi işletmemde yönetici oldum. “

HAYAL KURUN

Öğrencilere hayal kurmasını tavsiye eden Taban “”Ama sizin gibi öğrencilere her zaman tavsiyem kesinlikle hayaller kurun büyük hayaller kurun. Hayali olan kişi kendine hedefler koyar ve plan yapar. Hayallerinizi biri engellemeye çalışsa bile sizler yine hayal kurun hayallerinizi hiç kısıtlamayın hayallerinizi hep büyük tutun.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.