Alper Taban Makedon öğrencilere müzeyi gezdirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban Makedon öğrencilere müzeyi gezdirdi
28 Haz 2018 / Per 19:22
/ 2.149 Kez Okundu
| |

Makedonya Üsküp El Hilal Yardımlaşma Derneği yetim öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği gezi programı kapsamında İnegöl’e gelen 48 kişilik grup, Kent Müzesini ziyaret etti.

Makedonya Üsküp El Hilal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği yetim öğrencilere gezi programı kapsamında 48 kişilik heyet bugün İnegöl’e geldi. Şehrimizde bir dizi ziyaretlerde bulunan Üsküplü öğrenciler, İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya Müzesini de gezerek şehri tanıma fırsatı buldu.

GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİMİZ OLUN
Rehberler eşliğinde iki grup halinde müzeleri gezen gruba Belediye Başkanı Alper Taban’da nezaret etti. Misafirlerle gerçekleşen buluşmada bir konuşma da yapan Başkan Taban, “Şehrimize her kim gelirse, bizim misafirimizdir. Başımızın tacıdır. Bundan dolayı büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Şehrimizi de gelen misafirlerin tanımasını istiyoruz. İnegöl, 260 bin kişilik bir nüfusa sahip. Sizin de yaşamış olduğunuz ülkeden, Rumeliden, Balkanlardan, Kafkaslardan ve Türkiye’deki tüm vilayetlerden gelen insanların yaşadığı bir şehir. Farklı farklı yerlerden insanlar kendi kültürleriyle, kendi özellikleriyle gelmelerine rağmen biz burada huzur ve bir kültür zenginliği içerisinde yaşıyoruz. İnşallah sizler de İnegöl’ümüzde görmüş olduğunuz şeylerden memnun olur ve ülkenizde şehrimizi büyüklerinize, tanıdıklarınıza anlatırsınız. Bizim birer gönüllü turizm elçimiz olursunuz. Sizler genç bireylersiniz. Gelecekte muhakkak hedefleriniz olacaktır. İnşallah o hedeflerinize varmış bir şekilde hem ülkenize hem de dünyaya faydalı bireyler olmasını temenni ederim. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Ayrıca sizlerden İnegöl ile ilgili fikirlerinizi duymak isterim. Bizim için dışarıdan gelen insanların şehrimiz hakkındaki görüşleri önemli. Fikir, öneri, eleştirileriniz bizlere katkı sağlar” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.