Alper Taban merak edilenleri cevapladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban merak edilenleri cevapladı
11 Kas 2017 / Cmt 18:38
/ 17.343 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesinin çiçeği burnunda belediye başkanı Alper Taban Radyo Medya’da katıldığı programda yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 17 aylık görev sürecinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

EKİPTE DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

“İnegöl Belediyesi çok düzenli çalışan bir belediye, Alinur başkanımızın Büyükşehir Belediyesinde görev almasının ardından onunda orada bir ekip oluşturması söz konusu. Sayın başkanımız orada bir ekip kuracaktır, belki başkanımız İnegöl’den oraya götüreceği arkadaşlar olabilir. Olay henüz çok yeni bunu biraz zamana yayılması gerektiğini düşünüyorum. Olması durumunda boşalan noktaları gözden geçirmemiz lazım. Devlette devamlılık esastır.”

CUMHURBAŞKANININ TAVSİYESİ

“2014’ün başında 109 projenin beyanını vermiştik, bu projelerin tamamını 2019’un martına geldiğimiz de bitirmek gibi görevimiz var. Yeni projeyi sorarsanız ben belediye başkan yardımcılığı görevinde iken de vatandaşın içindeydik sorunların ne olduğunu gözlemliyorduk ve burada en kritik olanı söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanımız bize halkın içinde olun halkla bütünleşin onların duygularına düşüncelerine önem verin tavsiyesinde bulundu. “

BÜYÜKŞEHİR İMKÂNLARINDAN YARARLANABİLECEK MİYİZ?

“İnegöl’de yaşanan problemleri en iyi bilen, Bursa ile alakalı yaşadığımız sorunları en iyi bilen yine Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tır.  Biz İnegöl’den bir başkan çıkarmamız nedeni ile çok iyi bir koordinasyon sağlayacağız. Başkanımızın yoğunluğu fazla olacaktır ama biz bu sorunların çözümünü sağlayacağız.”

İNEGÖL’E YENİ BİR STAD YAPILACAK MI?

“Futbol sporu çok ciddi bir kitle takip ediliyor. Bu konuyu yabana atmıyorum ama şehrin öncelikli ihtiyaçları var. Şöyle diyeyim karnımız aç iken pasta almıyoruz önce ekmek alıyoruz. Burada da bizde şehrimizin öncelikli ihtiyaçlarımızı göz önüne almalıyız. Bu tarz projeler, İnegöl Belediyesinin bütçesi ile yapılması zor. Ben burada taraftarlara şirin gözükmek onların gönüllerine girmek adına gereksiz ümit veremem ama gelecek için tabi bu çalışmalar yürütülür. İnegölspor bizim bir değerimizdir.”

İSHAKPAŞA CAMİ ÇEVRESİNDEKİ ÇALIŞMA NE KADAR SÜRECEK?

“Bu konu ile alakalı bir kamuoyu oluşmuştu zaten. Eski projede farklılıklar oluştu, cami ve türbenin rehabilite edilmesi ile alakalı vakıflar müdürlüğü bir restorasyon çalışması başlatacak. Çevre düzenlemesi ile alakalı benim tarafıma ulaşan bir şey yok ama Alinur Aktaş başkanımız bununla alakalı bir çalışmalar yapmıştı.”

BELEDİYE HIZLI CEVAP VERECEK

“İlla bir adım öne çıkmak için şu projeyi yapmak gibi bir düşüncem yok ama belediyecilikte ihtiyaç ne ise onları karşılayacağız. İnsanların ihtiyaçlarına çok çok hızlı cevap vermek istiyoruz. Yapmak istediğim vatandaşın isteklerine hızlıca cevap vermek. Bu sayede işlerinin görülmesi sonucu değer verildiklerini hissediyorlar.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.