Alper Taban’dan dobra dobra cevaplar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban’dan dobra dobra cevaplar
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Tem, 2019 / Cum 11:30
/ 3.284 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında vatandaşların sorularına tek tek cevap verirken , dobra dobra açıklamalarda bulundu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban dün akşam sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayınla İnegöllüler ile bir araya geldi.
İnegöllülerin sordukları sorulara içtenlikle cevap veren Taban, vatandaşların şikayetlerini de tek tek not aldırdı.
 
KOZLUCA YOLUNA OKUL YAPILACAK

Kozluca yolunda bir okul yapacaklarını ifade eden Taban “Kozluca yolunda İnegöl Belediyesi olarak bir okul taahhüdümüz var bununla alakalı çalışma devam ediyor.”

CERRAH VE YENİCEKÖY’E PAZAR DÜŞÜNCESİ

Cerrah ve Yeniceköy’e bir Pazar düşüncelerinin olduğunu belirten Taban “Cerrah ve Yeniceköy Mahallesinde bir Pazar düşüncemiz var bununla alakalı arkadaşlarımız çalışmalar gerçekleştiriyorlar. “dedi.

T.C NE ZAMAN KONULACAK SORUSU

T.C ne zaman konulacak sorusuna cevap veren Taban “Bu konu açıkçası çok fazla gereksiz olarak gündemimizde kaldı. Şunu bir defa herkes bu konudaki samimiyetini gözden geçirmesi lazım. Burası İnegöl şehri İnegöl Belediyesi yazan bir tabeladan bahsediyoruz ve tabelada geçmişten bu yana olmayan bir T.C’den dolayı günlerdir konuşuyoruz. Yani başka hiçbir sorunumuz gündemimiz kalmamış gibi bir gündem oluşturuyoruz. Ben bunu açıkçası neden bu kadar gündeme getirildiğini merak ediyorum. Bunu açıkçası mecliste çok güzel bir şekilde konuştuk değerlendirdik lakin başka gündemimiz yokmuş gibi bu tekrar tekrar gündeme gelmesi beni üzüyor. Benim oraya T.C yazmam çok kolay bununla alakalı ne kadar samimiyiz onu da merak ediyorum.  “

SURİYELİ KONUSUNA CEVAP VERDİ

“300 bin Suriyeli vatandaş memleketlerine dönüş yaptılar. Suriye bölgesinde problemlerin giderilmesi ile beraber, Suriyeli vatandaşların ülkelerine dönmeleri ile alakalı bir program var. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ediyorlar, seçim kampanyalarında da ifade ettiler. Biz bu konuda Ensar muhacir ilişkisi içerisinde bu süreci götürdüğümüzü ifade edeyim. Etrafımızda yaşanan cereyan eden olaylar üzerinden herkesin aynı hatayı yaptığını ifade edemeyiz. Hatalar eksikler vardır, toplumu rahatsız edecek olaylar da vardır. Bunlarla alakalı hükümetimiz ilgili kişileri tespit ederek sınır bölgesine gönderme çalışmaları var. Bu şehrimiz de de gerçekleşti bunu da ifade edeyim.  “

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN

“Belediye başkanlığı sadece bir görevin temsilidir. Makamların gelip geçici olduğunun farkındayım. Bu emaneti de son gününe kadar en güzel temsil edeceğimiz ve vatandaşlarımıza da 5 yılsonunda vadettiklerimizi yerine getireceğimize ve canla başla çalışacağımızı ifade ediyorum. Ne olur bizleri yalnız bırakmayın şehir yönetiminden sadece bir belediye başkanının bilmesi bulması mümkün değil bu konuda bizlere destek verin. “

YAYINLAR DEVAM EDECEK

Taban ; “Dün akşam gerçekleştirdiğimiz canlı yayına katılan herkese teşekkür ediyorum.Güzel ve verimli bir yayın olduğunu düşünüyorum. Bu yayınları belirli periyotlarda gerçekleştirmeyi ve sizlerle canlı yayın aracılığıyla da bir araya gelmeyi düşünüyorum. Sorularına yetişemediğim vatandaşlarımızın istek ve talepleri kayıt altına alınıyor. İlginiz ve katkınız için tekrar teşekkür ederim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.