Alper Taban’dan İnegöllülere davet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban’dan İnegöllülere davet
24 Kas 2017 / Cum 17:36
/ 2.262 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor’un bu hafta oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak ligin zorlu takımlarından olan İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, TRT Türk’ün naklen yayınlayacağı maçta ligin 11. Haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyeyi İnegöl Spor Salonunda konuk edecek. 26 Kasım Pazar günü saat 15.00’da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

“BİZİM YEGANE AMACIMIZ SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK”
Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. 3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Pazar günü saat 15.00’da İstanbul Büyükşehir Belediye takımını konuk edeceğini ifade eden Taban, “Sezonun 11. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Bu maç bizim için ligin ilk yarısının son maçı. Ligde ilk devreyi galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bildiğiniz üzere geçen Çarşamba günü CEV Challenge Cup 2. tur ilk maçında sahamızda Yunan temsilcisi Olympiacos takımını ağırladık. Zorlu bir rakibe karşı oynadık. Sahadan mağlubiyetle ayrılsakta tur için elimizden geleni yapacağız. Böyle bir arenada olmak bizler için büyük bir başarı. Bu maçın rövanşı da 29 Kasım Çarşamba günü Yunanistan’da oynanacak. Ligde de yolumuza devam ediyoruz. Efeler liginin 11. Haftasında 1. devrenin son maçında 26 Kasım Pazar günü kendi sahamızda İstanbul BBSK takımını konuk edeceğiz. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’ı etkili oyunumuzla 3-0 mağlup etmiştik. Ligde hedefimiz üst sıralar. Takım olarak bu haftaki İstanbul Büyükşehir Belediye maçına odaklandık. Amacımız İstanbul Büyükşehir Belediye takımını İnegöl’den eli boş göndermek. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahibiz. İstanbul Büyükşehir de geçen hafta kendi sahasında ligin namağlup takımı olan Ziraat Bankasına çekişmeli geçen maçın ardından 3-2 yenilmişti. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. İki takım içinde zor maç olacak. Güzel bir maç olacağına eminim. Amacımız seri galibiyetler alarak ligde üst sıralar da kendimize yer bulmak. Kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediye takımına geçit vermek istemiyoruz. Ayrıca bu zorlu maç TRT Türk tarafından canlı yayınlanacak” şeklinde konuştu.

Taban son olarak; “Hafta sonu oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.