Alper Taban’dan o vatandaşlara plaket

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alper Taban’dan o vatandaşlara plaket
19 Mar 2018 / Pzt 17:31
/ 2.162 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, 24 yıldır ödemelerini zamanında, düzenli ve itina ile ödeyen biri 70 diğeri 63 yaşındaki iki örnek mükellefini plaketle ödüllendirdi.

Çeşitli vergilendirmelerle ilgili mükellefleri bulunan İneg& ouml;l Belediyesi, en sadık mükelleflerini plaketle onurlandırdı. Belediye Başkanı Alper Taban, 24 yıldır & ouml;demelerini zamanında, düzenli ve itina ile & ouml;deyen 70 yaşındaki Cemal Adekanlı ve 63 yaşındaki Fevzi Zambak&rsqu o;ı evlerinde ziyaret ederek kendilerine duyarlılıklarından d olayı teşekkür edip plaket takdim etti.

ong>PLAKET TAKDİM ETTİong>
İlk ziyaretini 70 yaşındaki Cemal Adekanlı&rsqu o;nın evine gerçekleştiren Taban, bu duyarlı davranışı için Adekanlı&rsqu o;ya teşekkürlerini sundu. Örnek vergi mükellefi olması hasebiyle Adekanlı&rsqu o;ya plaketini takdim eden Taban, ardından 63 yaşındaki Fevzi Zambak&rsqu o;ı ziyaret etti. Başkan Taban&rsqu o;ı evlerinde ağırlayan iki & ouml;rnek vergi mükellefi de bu yaşta b& ouml;ylesi bir plaket almanın kendileri için onur verici bir durum olduğunu s& ouml;ylediler.

ong>ÖDEMELERİNİ 24 YILDIR DÜZENLİ ÖDÜYORLARong>
Örnek vergi mükellefi olan vatandaşlara gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Taban, &ldqu o;Öncelikle bugün bizlere evlerini, haneleri açan Cemal Adekanlı ve Fevzi Zambak amcalarımıza teşekkürlerimi sunmak istiy orum. Biz iyi vatandaş olmayı tanımlarken sadece kişisel olarak vazifelerimizi değil, devlete karşı, kamuya karşı, belediyeye karşı, k onu k omşuya karşı da yaptığımız iş ve işlemlerin bu iyi vatandaşlık içerisinde & ouml;nemli bir yeri olduğunu & ouml;zellikle her yerde ifade ediy oruz. İşte bu tanıma giren iki amcamızı bugün ziyaret ederek, hem hallerini s orup onların dualarını almak istedik hem de belediyemize 24 yıldır düzenli bir şekilde & ouml;dedikleri vergi & ouml;demelerinden d olayı teşekkür edip, bu & ouml;rnek davranışlarını plaketle taçlandırmak istedik &rdqu o; şeklinde k onuştu.

ong>MARİFET İLTİFATA TABİDİRong>
İneg& ouml;l&rsqu o;ün bugünlere gelmesinde vatandaşlık g& ouml;revlerini yerine getiren bireylerin katkısının büyük olduğunu belirten Taban, &ldqu o;Bu n oktada belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi ve İneg& ouml;l&rsqu o;ümüzün & ouml;rnek bir şehir olma y olunda emin adımlarla ilerleyebilmesi için & ouml;deme mükellefiyetleri olan vatandaşlarımızın yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmeleri & ouml;nem kazanıy or. Düzenli & ouml;deme yapan, Marifet iltifata tabidir kabilinden geçmişe d& ouml;nük sicil defterlerimizi ş& ouml;yle bir taradığımızda arkadaşlarımız & ouml;nümüze bir liste getirdiler. Listemizde yer alan vatandaşlarımıza ziyaretler yapalım. Birç ok insanımıza & ouml;rnek olacak bu kişileri onare edelim teşekkür edelim istedik. Ziyaretimizin sebebi aslında budur. Ben bu y& ouml;nüyle bugüne kadar bu itinayı g& ouml;steren Cemal ve Fevzi amcamıza yürekten teşekkür ediy orum. İki mükellefimizde 1994 yılından beri yani 24 yıldır kurumumuza & ouml;demelerini zamanında, düzenli ve itina ile & ouml;deyen & ouml;rnek kişilerden&rdqu o; dedi.

Taban s on olarak, &ldqu o;Vatanını ve şehrini seven bilinçli bir vatandaş olarak, vergilendirilmiş kazanç kutsaldır s& ouml;züne sahip çıkarak bugüne kadar vergi & ouml;demelerini zamanında, tam ve eksiksiz olarak yerine getiren bu & ouml;rnek vatandaşlarımızı yürekten kutluy or, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıy orum&rdqu o; dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.