Altepe Kültürpark’ta Güvenliği Böyle Sağlayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altepe Kültürpark’ta Güvenliği Böyle Sağlayacak
01 Ara 2015 / Sal 14:40
/ 3.628 Kez Okundu
| |

Bugün bir dizi program için İnegöl’e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kültürpark’ın güvenlik zafiyeti ile ilgili soruları da yanıtladı.

Katıldığı programda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, 2015 Ocak ayında alınan İnegöl Belediye Meclisi kararıyla 10 yıllığına Büyükşehir’e tahsis edilen İnegöl’deki yeşil alanların durumu da soruldu.

BOL BOL KAMERA KOYARIZ

Bu alanlardan biri olan Kültürpark’ta güvenlikle ilgili sorun yaşandığının hatırlatılması üzerine Altepe şöyle konuştu: “Biz bakarız, yapılması gerekenleri yaparız. Eksikleri iletmeye çalışırız. Güvenlik ile ilgili her yerde her türlü talepler oluyor. Bu konuda en çok gündeme gelen konulardan biri bu. En çok istihdam edilen personel de güvenlik personeli olmaya başladı. Bunları gidermek istiyoruz. Güvenliği nasıl sağlarız, bol bol kameralar koyarız. Her köşeye eleman dikmek de olmuyor. Bu konuda arkadaşlarla bir çalışma yapalım. Bölgelerde incelemelerde bulunup eksikleri gidermek adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışırız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.