Altın Nesil’de Okuma Bayramı Coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altın Nesil’de Okuma Bayramı Coşkusu
13 May 2017 / Cmt 17:25
/ 1.897 Kez Okundu
| |

Altın Nesil Okulları 1.sınıf öğrencileri düzenledikleri sene sonu programı ile izleyenlere keyifli ve coşkulu anlar yaşattılar.

Altın Nesil Okulları 1.sınıf öğrencileri düzenledikleri sene sonu programı ile izleyenlere keyifli ve coşkulu anlar yaşattılar.

Program, Okul Müdürü Serdar ACAR’ın açılış konuşması ile başladı. Okul Müdürü Serdar ACAR, konuşmasında yirmi ikinci yılını yaşayan Altın Nesil Okullarında bir kez daha 1. sınıf öğrencilerini 2. Sınıfa hazırlamanın, eğitimlerini tamamlamalarını sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Sözlerinde temel eğitimin öneminden de bahseden Okul Müdürü, öğretmenlerin özverili çalışmalarının yanı sıra anne babaların da rehberlik ve takipçiliğinin mutlak suretle öğrenciler üzerinde etkili olduğunu ve bunun sürekliliğinin önemli olduğunu belirtti. Ayrıca 19 Eylül 2016 tarihinde başlayıp bugüne kadar devam eden süreçte, öğrencilerin eğitim öğretiminde hiçbir zaman güvenini ve desteğini esirgemeyen öğrenci velilerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Ocak ayında yaptıkları okuma partisinin ardından derslerde edindikleri becerileri de sergiledikleri sene sonu gösterisi adeta bir bayram havasında gerçekleşti. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen sene sonu programına 1/A ve 1/B sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenleri katıldı. Oratoryo, halk oyunları, koro ve İngilizce gösterileri ile renklenen programda minik öğrenciler hem eğlendi hem de yeteneklerini velileri ile paylaştılar.

Satranç dersinde öğrendikleri teknikleri ve hamleleri drama şeklinde sergileyen öğrenciler satranç konusunda ne kadar iyi olduklarını bir kez de sahnede gösterdiler.  Oratoryoda ise öğrenciler sırayla mikrofonu aldılar ve bir sınıf ortamını sahnede canlandırarak izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Yaklaşan Anneler Günü’nü de unutmayan 1. sınıf öğrencileri annelerine mesajlarını ileterek salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldular.

İngilizce dersinde edindikleri becerileri sahnede şarkılar ve danslarla sergileyen öğrenciler İngilizce konusundaki yeteneklerini de izleyenlerle paylaşma şansı bularak gönüllerince eğlendikleri bir dans gösterisi sergilediler.

Programın son bölümünde halk oyunları gösterileri ile göz dolduran 1. sınıf öğrencileri Kafkas ve Silifke oyunları ile salonda Anadolu rüzgarı estirdiler. Gösterilerin ardından programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Serdar ACAR, öğretmenlere çiçeklerini takdim etti.

Fotoğraf çekim alanında fotoğraf çektiren öğrenci, veli ve öğretmenler; öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ve resimlerden oluşan sergiyi de gezerek renkli anılarla salondan ayrıldılar.


inegolonline.com/ haber_diger/d6061dde-50aa-4962-b901-6e7446f07946.jpg" style="height:298px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.