Amatörlerde heyecan dorukta

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Amatörlerde heyecan dorukta
09 Mar 2018 / Cum 19:30
/ 952 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Ligde son haftalara girilirken; play-off’a kalacak takımlar ile düşecek takımlar belli oluyor.

Süper Amatör Ligde, sezon 2 hafta sonra tamamlanıyor. A ve B grubunda, play-off ve düşmeme için büyük mücadele veriliyor.

 

Son 2 haftaya girilirken; İnegöl temsilcileri Gençlergücü, ile Kafkasspor play-off için mücadele ederken; Yenicespor ile Doğanspor, küme düşmeye yakın takımlar arasında yer alıyor.

 

A Grubu'nda Yenişehir Belediyespor ve Yıldırım Belediyespor ilk 2 sıra için avantajlı gözükürken, Elmasbahçelerspor'da 3. sırada play-off'a kalmak için çaba sarf ediyor. Küme düşme hattında ise ligden ihraç edilen 1326 Pınarbaşıspor haricinde Millet Mahallesi ve Doğanspor, küme düşmeye yakın takımlar.

 

NEFES KESİYOR

B Grubu'nda ise zirve heyecanı nefes kesiyor. Ligin bitimine 2 hafta kala 12 takımlı ligde 7. sırada bulunan Emekspor'un bile ilk 3 sıraya girip play-off oynama şansı bulunuyor. Mudanyaspor'un 1. Amatör Küme'ye düşmesi kesinleşirken, Bağlarbaşıspor, Yenicespor ve Burgazspor arasında 2 takım da küme düşmesi muhtemel ekipler arasında yer alıyor.

 

BAL için iddialı diğer takımlar ise Demirtaşspor, Keles Gençlikspor, Gülbahçespor, Gençlergücü, Kafkasspor ve Orhaneli Gençlikspor.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.