Ameliyathanede Gergin Dakikalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
25 Oca 2018 / Per 12:17
/ 38.984 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi’nde bulunan ameliyathane önünde doktor ile hasta yakınları arasında gergin dakikalar yaşandı.

Sömestre tatiline girilmesi ile beraber aileler çocuklarını sünnet ettirmek için İnegöl Devlet Hastanesi’nden randevu taleplerinde bulundular.

Whatsapp haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaşanan tartışma hakkında açıklamalarda bulundu.

Whatsapp haber hattımıza ulaşan takipçimiz; 15 tatile girilmesiyle beraber ilkokul ve anaokullu çocuklarını sünnet ettirmek için aileler randevu ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne başvurdu. 24 Ocak Çarşamba gününe ortalama 72 çocuk sünnet için sabahın erken saatlerinde hastaneye yakınları tarafından getirildi. En başta her şey normaldi, çocuklar sırayla ameliyata alınıyordu. Fakat çok fazla çocuk olduğu için ve bu çocuklar doktor talimatı üzerine sünnet olacağı için aç ve susuz bekletiliyordu. Aileleri de aynı şekilde çocukları ile birlikte aç susuz sabahın erken saatlerinden beri hastane koridorlarında çocuklarını sünnet ettirmek uğruna bekliyordu. O kadar çocuk aç susuz beklerken doktor bey öğle molasında yemeğini güzelce yedi öğle molasından sonra kalan çocuklardan da sünnete devam ediliyordu ki saatler 15.00 iken hala aç susuz bitkin şekilde sünnet edilmeyi bekleyen küçük çocuklardan kalan ortalama 14-15 tanesinin yarın sünnet edileceği ile ilgili bir acıkama yapıldı. Aileler isyan etti hep birlikte ameliyathanenin önüne gidip doktordan bir açıklama beklendi kriz geçirip ağlayan anneler de vardı. 14-15 çocuğun hali hüsran. Doktor mu? "bir gün aç kalma ile bir şey olmaz!" dedi.

O ANLAR KAMERADA

Ameliyathane önünde yaşanan gergin dakikalar ise amatör kamera ile saniye saniye kaydedildi.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.