Amerika’dan İnegöl’e Üzücü Haber

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Amerika’dan İnegöl’e Üzücü Haber
20 Kas 2015 / Cum 09:46
/ 6.162 Kez Okundu
| |

Yemek borusundaki rahatsızlığı nedeniyle yıllardır karnından beslenen ve 6 ay önce tedavi için Amerika’ya giden ve Çarşamba günü ameliyat olan minik Kayra’dan gelen haberler üzücü.

Mesudiye Mahallesinde ikamet eden 7 yaşındaki Kayra, 2010 yılında banyoda bulduğu temizlik maddesini içmişti. Yakıcı maddenin etkisiyle yemek borusu tahriş olan ve bu tarihten beri karnından beslenmek zorunda kalan Kayra, bu tarihten sonra 4 yıl çeşitli hastanelerde tedavi gördü. Küçük Kayra, 4 yılda 30 ameliyat geçirdi.

TEDAVİSİ AMERİKA’DA SÜRÜYOR

4 yıldır çektiği eziyetin son bulması için Kayra’nın gırtlak nakli olması gerekiyordu. Başlatılan yardım kampanyası ile Kayra’nın tüm masraflarını karşılama kararı verdi. Tedavi için Kayra ailesiyle birlikte Amerika’ya gönderildi. Küçük Kayra, 6 aydır Amerika’da Cincinnati Children's Hospital Medical Center'de tedavi görüyor.

SON DURUMUNU ANNESİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Küçük Kayra, 18 Kasım Çarşamba günü Amerika’da tedavi gördüğü hastanede çok kritik bir ameliyata girdi. Ameliyat sonrası her şeyin daha güzel olması beklenirken, Kayra’nın yanında bulunan annesi Ayşen Karakaş’ın sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlarını görenler üzüntüye boğuldu. Kayra’nın annesi Ayşen Karataş, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

ACILI ANNENİN O PAYLAŞIMI

“Şu mübarek Cuma günün hürmetine yarabbim sen oğluma acil şifalar ver..”

Son durum: yüksek ateşi var.

                   Dün geceden beri,

                   Düşmüyor..

Yoğun bakım ünitesinde 3 gün boyunca uyutacaklar ve hiç kımıldamamamlı.

PAYLAŞIM ÜZÜNTÜYE BOĞDU

Anne Karataş’ın bu paylaşımları, Kayra’dan güzel haber bekleyen yakınları ve İnegöl halkını üzüntüye boğdu. Şimdi tüm İnegöl, minik Kayra’dan gelecek iyi haberleri bekliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.