Amerika’ya gitme hayali kuruyorlardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Amerika’ya gitme hayali kuruyorlardı
18 Tem, 2018 / Çar 09:45
/ 11.925 Kez Okundu
| |

Beraber Amerika’ya gitme hayali olan Mürüt Demir’i silahla başından vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre; Pazartesi’yi Salıya bağlayan gece saat 02.50 sıralarında İnegöl’deki bir restoranda aldıktan sonra Burhaniye mahallesindeki beraber yaşadığı eve yaya olarak yürümekte olan 41 yaşındaki Mürüt Demir ve 42 yaşındaki Savaş Y. İddiaya göre küfürleşmeye başladılar. Karşılıklı küfürleşme sırasında Savaş Y., üzerindeki silahla Mürüt Demir’i başından vurup, kaçtı. Tek kurşunla ağır yaralanan Mürüt Demir olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın ardından harekete geçen Emniyet ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. Kamera görüntülerinde elinde silahıyla koşarak uzaklaşan şahsı tespit ettiler. Evine gidip saklanan Cinayet şüphelisi Savaş Y., yapılan ilk sorgulamada cinayeti kabul etmedi. Soruşturmayı derinleştiren Emniyet ekipleri, dedektif gibi iz sürerek suç aleti silaha ulaştılar. Ekipler, olay yerine yakın bir ağacın yanına gömülen silahı buldular. Zanlı gözaltına alınmıştı.

AMERİKA HAYALİ KURUYORLARMIŞ

Gözaltında sorgulaması tamamlanan fakat konuşmayan zanlı emniyet ekiplerince adliyeye sevk edildi.
Zanlı Savaş Y., ifadesinde olay gecesi arkadaşı olan Mürüt Demir ile yaya olarak eve giderken, kendisinden silahını istediği silahı vermeye çalıştığı sırada patladığını söylediği öğrenildi. Zanlının ayrıca çalışıp para kazanıp öldürdüğü Mürüt Demir ile Amerika’ya gitme hayalinin de olduğunu söylediği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.