Ankara Yolu Prestij Kazanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ankara Yolu Prestij Kazanıyor
 :
/ 1.669 Kez Okundu
| |

Bursa-Ankara Karayolu, Özdilek AVM ile İnegöl OSB girişi arasında kalan 80.000 m2’lik alanda İnegöl Belediyesi , yeşil bant peyzaj projesi gerçekleştiriyor

Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan İnegöl Belediye başkan adayı Alinur Aktaş,Buradaki çalışmamızın ilk uygulamasını 2008 yılında yapmıştık.  Projemizin peyzaj uygulamasına 2012 yılı Haziran ayı başı itibarı ile başladık. Projemizin orta kısmında 4 m genişliğinde ve 1,5 km uzunluğundaki yürüyüş yolu bulunmaktadır. Bu yolu geçen sene tamamladık. Bu senede Park otelden Koçaslanlar’a kadar 35.000 m2’lik olan bölümü 1. Etap olarak ele aldık. Bu etapta neler var;Fitness alanı, oturma-dinlenme bankları, biri park otel önünde, diğeri hemen Artekol mutfak önünde olmak üzere 2 adet meydan düzenlememiz var. Beton çiçekliklerimiz mevcut. Bitki aydınlatmalarımız olacak. Süs ağaçları dikildi, dikimi devam ediyor.Cihangir Hastanesinin önünde, bu 35 bin m2’lik alanın tam ortasında, Işık ve Su gösterili 20 metre çapında süs havuzu yapımını gerçekleştirdik. Havuzun maliyeti 200 bin TL. 1. Etap Özdilek Osb arası çalışmamızın % 75’i şu an itibarı ile tamamlandı. Yılsonuna kadar tamamı bitiyoruz. 1. Etap Çalışmamızın toplam maliyeti yaklaşık 750 bin TL." dedi.

 

Aktaş,1,5 km’lik yürüyüş yolu ile sabah sporlarının yapılacağı, bisiklet gezilerinin gerçekleştirileceği dinlenme ve stres atma mekânı olacağını,Burasının yeşiliyle, oturma bankları ve gece aydınlatmalarıyla ilgi çekici bir mekân olacağını, bu çalışmalar tamamlandığında İnegöl’den geçen insanlar buradaki görsel güzelliği fark ederek ilçeye bakış açıları daha da güçleneceğini ifade etti. 

      





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.