Anne Köpekten İnsanlığa Ders

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anne Köpekten İnsanlığa Ders
 :
/ 1.916 Kez Okundu
| |

Soğuk kış günlerinin yaşandığı bu günlerde anne ve babalarını sokağa atan evlatlara, evlatlarını sokağa atan anne, babalara ders verecek şekilde bir olay yaşandı İnegöl’de

Alanyurt bölgesinde çekilen bir amatör video da Anne köpek karlar altında kalan kulübe ki yavrularını alarak sıcak bir bölgeye götürüyor. Bölgede devriye halindeki emniyet mensuplarının da dikkatini çeken olay sonrası, emniyet mensupları Anne köpeğin yavrularını götürdüğü bölgeye giderek yavru köpeklere süt ve yiyecek bıraktı. Anne köpeğin soğuk kış gününde yavruları için yaptığı hareket ise insanlığa ders verir nitelikte idi.

Emniyet ekiplerinin durumu İnegöl belediyesine bildirmesi üzerine, İnegöl hayvan barınağı ekipleri, yavru köpeklerin bulunduğu bölgeye gelerek Anne köpeği ve yavru köpekleri alarak hayvan barınağına götürdüler.

Konu üzerine açıklamalarda bulunan Belediye başkan yardımcısı Gülhan Şahin  “Emniyet ekiplerinin verdiği ihbarla olay yerine geldik. Olay yerinde gerçekten çok farklı duygular yaşamamız gereken şeyler gördük. 300 metre ilerde yuvası karlarla kaplı olan bir anne köpek, yavrularını birer birer 300 metre uzaklıktan inşaatın altındaki bir kilimin üzerine tek tek taşırken görüntülendi. Bu görüntüler gerçekten günümüzde insanların çocuklarını hastane köşelerine, cami önlerine veya annelerinin babalarının sokaklara bıraktığı bugünlerde bu görüntüleri görmek herkesi duygulandırdı. Biz yavrularımızı ve annesini hayvan barınağımıza götüreceğiz. İnşallah bu kışın soğuk günlerinde, orada baktıktan sonra yeniden doğal ortamına salacağız.” Dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.