Annesini değil sürünün köpeğini emiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Annesini değil sürünün köpeğini emiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Nis 2021 / Cmt 22:33
/ 22.431 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İnegöl ilçesinde genç girişimci Sezer Çubuk(19)’un sürüsünü koruyan sarı ismini verdiği köpek, hem 7 yavrusunu hemde annesini emmeyen 15 günlük kuzuyu emzirerek annelik yapıyor. Annesinin sütünün az olması nedeniyle süt anne arayışına giren Kezban ismi verilen kuzunun artık iki annesi var.

İnegöl'ün kırsal Cerrah mahallesinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan genç girişimci Sezer Çubuk(19)'un kezban ismini verdiği kuzusunun annesinin sütü yetmediği için uzun süre emmediğini tespit etti. Sezer, kuzusunu doyurmak için diğer koyunlardan süt sağıp vermeye başladı.  Sarı ismini verdiği çoban köpeği ise 10 gün önce küçükbaş hayvanlarının yaşadığı ahırda 1 batımda 7 yavru dünyaya getirdi. Yavrularını emzirmek için ahıra giren köpeği görüp gelen Kezban emmeye başladı. Bu durumu gören genç girişimci Çubuk, büyük şaşkınlık yaşadı. 
SÜT ANNESİ OLDU 
Durumu anlatan Sezer Çubuk, "Bu bizim Kezban kızımız, bir de sarı köpeğimiz var o işimdi yanımıza gelmedi. Bizim Kezban ile Sarımızın tanışması, Kezbanı zaten koyundan keçiden emziriyorduk. Köpeğimizin yavruları olunca bunların olduğu yere köpeği getirdik. Bir baktık ki Kezban köpeği de emiyor. Biz de şaşırdık tabi, bu normal bir şey değil. Çok şaşırdık ve bize değişik geldi. Yani kezbanımızın süt annesi de olmuş oldu. Kezbanımız'ın şu anda doyduğu için keyfi de yerinde. Allah izin verirse kocaman kuzu olacak ve Kezban da anne olacak." dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.