Annesini ve ağabeyini o hastalığa kurban verdi yaşamak istiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Eki 2019 / Paz 08:46
/ 16.223 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aynı hastalıktan annesi ve ağabeyini kaybeden MDS hastası olan Selda Güneş hayata tutunmak için destek bekliyor. Almanya’dan donörü bulunan İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisi devam eden Selda Güneş’in tedavisine maddi imkansızlıklar engel olmaya başladı. Bursa Valiliği onayıyla açılan Ziraat Bankası TR85 0001 0000 6789 2323 4750 02 nolu ibana destek sağlayabilirsiniz.

1 çocuk annesi Selda Güneş(28), yakalandığı amansız hastalıktan kurtulmak için hayır severlerden destek bekliyor. Güneş, aynı hastalıktan 2001 yılında annesini, 2002 yılında ise ağabeyini kaybetti. 

20 yıldır hastalıkla pençeleşen Selda Güneş, “ 7 aydır bu yardım kampanyası başlatıldı. Destwk verildi ama yeterli olmadı. Bizde genetik olarak yıllardır bu hastalık var. Ama son yıllarda hayatım riske girmeye başladı. İlave kan alarak hayatımı sürdüremem. Bu zamana kadar 6 ilik bulundu fakat uyumlu olmadı. Son olarak Almanya'dan bir donör bulundu. Bu şansımı denemek istiyorum ve hayata tutunmak istiyorum. 

Eşi Muzaffer Güneş hayırseverlere seslenerek, "Allah rızası için bizlere destek vermesini istiyorum. Bir çocuğumuz var ve eşimin yaşamasını istiyorum.” dedi.

KORKMAZ ÇAĞRI YAPMIŞTI

İlk olarak İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, genç kadına destek sağlanması için sosyal medya hesabından hayırseverlere çağrı yapmıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.