Arabasıyla Gezip Saat Hediye Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Arabasıyla Gezip Saat Hediye Etti
17 Kas 2015 / Sal 18:17
/ 1.576 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, flaş bellekle çalışan otomobil üreten İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Muhammed Ubeyd Aytekin’i okulda ziyaret etti. Aktaş, mucit öğrenciye kol saati hediye etti.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Ubeyd Aytekin, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek flaş bellekle çalışan otomobil üretmişti. Aytekin’i dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş okulunda ziyaret etti.

Aktaş, genç mucidi kol saati ile ödüllendirdi. Başkan Aktaş yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin yerli otomobili konuştuğu bugünlerde İnegöl’den bir öğrencimiz önemli bir çalışma yaptı. Babası elektrik öğretmeni olan İmam Hatipli öğrencimiz flaş bellekle çalışan otomobil yaptı. Ulusal basına da yansıdı. Bugün encümen üyeleri ile birlikte geldik. Sağ olsun bize de tur attırdı. İmam Hatip Lisesi öğrencisinin bu konulara ilgi göstermesi çok güzel… Öncesinde de birkaç projesi varmış. Projesiyle alakalı da kendisiyle konuştuğumuzda TUBİTAK’a sunum yapacak. İnanıyorum ki inşallah buradan bir netice çıkar. Kendisini kutluyor, başarıların devamını diliyorum. Bu okuldan mezun biri olarak çok daha mutlu oldum açıkçası” dedi.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Ubeyd Aytekin de Başkan Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.