Arif Susam Oylat’ta coştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Oca 2021 / Paz 14:13
/ 8.282 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün turizm incisi Oylat’a hanımıyla ve torunuyla tatile gelen Arif Susam, Oylat ve İnegöl köftesinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Susam, “Bir oturuşta 15 köfte götürdüm” dedi.

İki yıldır Oylat’a geldiğini belirten Susam, burada çok rahat hissettiğini belirterek, ilgili personele de özellikle teşekkür etti. Arif Susam, “Gittiğimiz yerler lüks olabilir ama yakınlık ve sıcaklık bakımından Oylat daha da güzel” dedi.

Arif Susam’ın açıklamaları şu şekilde;
BURADA ÇOK RAHATIM
“Ben 2 yıldır buraya geliyorum. Buranın değerli yöneticisi Fatih Gültekin benim sevdiğim bir kardeşim. Ayrıca benim çok koyu bir hayranım. İnegöl’de bir konsere geldiğim dönemde tanıştık. O gün bugündür birlikteyiz. Hiçbir zaman bağlarımızı kopartmadık. Buraya torunum ve hanımımla dinlenmeye geldik. Burası dinlenmek için çok iyi bir yer.  Ben burada çok rahatım. Gerek otel gerek işletmecisi ve personeli çok iyi. Çok yakın insanlar ve ilgi gösteriyorlar. Ben binlerce yere gidiyorum ama bu kadar hiçbir yerde rahat edemedim. Gittiğimiz yerler lüks olabilir ama yakınlık ve sıcaklık duyamıyoruz.”

BİR OTURUŞTA 15 İNEGÖL KÖFTESİ GÖTÜRDÜM
 “İnegöl köftesi de yedim gerçekten de çok güzel bir köfte. Burada daha da bir özenli yapıyorlar bu köfteyi.  Çok lezzetli, hemen hemen bir oturuşta 15 köfteyi götürdüm.

PANDEMİ MÜZİK SEKTÖRÜNÜ DE ETKİLEDİ
“Pandemi tüm sektörleri etkilediği gibi bizim sektörümüzü de etkiledi.  Her yer kapalı, biz de uzun yoldan geldik her taraf kapalı olduğu için çok zorluk çektik. Tabi müzisyen kardeşlerimiz de zor durumda. İnşallah bu korona belası başımızdan tez zamanda gider. Müzik sektörü gerçekten zor durumda.  Hükümetimiz de bu kısıtlamaları keyfi yapmıyor tabi. Yani süreç zor.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.