Artan vaka sayıları sonrası harekete geçtiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Artan vaka sayıları sonrası harekete geçtiler
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Haz 2020 / Pzt 08:15
/ 33.367 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son günlerde yükselen korona virüs vaka sayıları yüzünden yetkililer sosyal medya hesaplarından uyarılarda bulunmaya başladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban maskeli bir fotoğrafını paylaşarak İnegöl’de artış oranları yükseliyor uyarısında bulundu.

VAKA ARTIŞLARI YÜKSELİYOR
Taban paylaşımında; "Tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de vaka artış oranları yükseliyor. Lütfen aylardır verdiğimiz emeği boşa çıkarmayalım. Maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edelim" ifadelerini kullandı.
Kaymakam Şükrü Görücü ise sosyal medya hesabından 13 Haziran  2020 koronavirüs tablosunu paylaşarak İnegöllülere uyarılarda bulundu.

MASKENİZİ MUTLAKA TAKIN
Görücü yaptığı açıklamada “Değerli İnegöllü hemşerilerim, sevgili dostlar. Bu tabloyu inceleyin ve üzerinize düşeni yapın. Önce kendiniz sonra tüm sevdikleriniz için tedbirlere devam. Maskenizi mutlaka takın. Sosyal mesafeye uyun. Kişisel hijyene devam edin. Bu savaşı hep birlikte kazanalım. Sağlıkla kalın.”

VALİDE UYARDI
Vali Canbolat, "Kıymetli Bursalılar, ilimizde günlük korona pozitif vakada artışlar yaşanıyor. Lütfen kurallara uyalım hijyene, sosyal mesafe kuralına, maske kullanımına mutlaka uyalım, uymayanları uyaralım" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.