Asist kralı Osmaniyespor’a transfer oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Asist kralı Osmaniyespor’a transfer oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Şub 2022 / Per 14:18
/ 677 Kez Okundu
| |

Yaptığı asistler ile Orhaniyespor’un Şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olan Erdi Akarslan Osmaniyespor ile anlaştı.

Tecrübeli Oyuncu Erdi Akarslan bu sezon öncesi Orhaniyespor'daki asistleri ile şampiyonluğa taşıyan mimarlarından biriydi. Osmaniyespor ile uzun görüşmeler sonrası kendisini kırmızı yeşil renklere bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde hazır bulunan yönetim kurulu üyesi Ümit Başkurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Transferlerimizin sonuna doğru geliyoruz. İyi bir takım elbette iyi oyunculardan kurulur. Kendisini kanıtlamış Erdi arkadaşımız ile anlaşmış bulunuyoruz. Hedeflediğimiz oyuncuların bir bir takımımıza katmaya devam ediyoruz. Spor severlerimiz şimdiden iyi seyirler diliyorum” dedi.

Erdi Akarslan ise “Şampiyon takımı taşıma tercihi bence çok doğru bir seçim. Orhaniyespor'da şampiyonluk yaşayan birçok oyuncu arkadaşımız ile sezonun bitmesi ile Osmaniyespor'a gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedef 50. yılımızda bir üst lige çıkmaktır. İyi bir sezon geçirdim. asistlerime devam edeceğim . Kesinlikle şunu söylemeden geçmek istemiyorum. Biz hazırız Osmaniyespor camiası da hazır olsun. Hedef belli durmak yok kupaya devam” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.