Atatürk’ün ilkelerini hayata geçirmeye uğraşıyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atatürk’ün ilkelerini hayata geçirmeye uğraşıyoruz
25 Mar 2017 / Cmt 15:34
/ 1.947 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç 16 Nisan’da gerçekleşecek olan anayasa referandum çalışmaları kapsamında İnegöl’de ki çalışmalara katıldı.

İnegöl AVM’de çalışmalarına devam eden, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç “Referandum çalışmaları kapsamında her gün bir ilçedeyiz. Bugünde İnegöl’deyiz esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ayrıca ev toplantılarımız olacak. Her gün sahadayız biz vatandaşımıza neden evet demesinin gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yönetimde istikrar temsilde adaleti getirecek bir sistem.  İnşallah Türkiye daha güçlü olarak yoluna devam edecek. “

ATATÜRK İLKELERİNİ HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Atatürk’ün iki ilkesini hayata geçirmeye uğraştıklarını belirten Gözgeç “Halkımızın evete gönülden destek vereceğine inanıyorum. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz, daha güçlü bir ülke olmasını istiyoruz. Atatürk’ün iki ilkesini aslında hayata geçirmeye uğraşıyoruz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve muhasır medeniyet seviyesine yükselmek.”

ADALETLİ BİR TEMSİL

Diğer ülkelerle rekabet gücünün artacağını ifade eden Gözgeç “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile %50+1 oy alan hükümeti kuracak ve mecliste de adaletli bir temsil olacağından daha güçlü yolumuza devam edeceğimiz için diğer ülkelerle de rekabet gücümüzün artacağına inanıyorum.”

STANT KURULDU

Mağaza ziyaretlerinin ardından İnegöl AVM içerisinde kurulan stanta AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

inegolonline.com/ haber_diger/emine_yavuz_gozgec_ inegol_ziyaret_1.jpg" style="height:298px; width:450px" />

inegolonline.com/ haber_diger/emine_yavuz_gozgec_ inegol_ziyaret_5.jpg" style="height:298px; width:450px" />

inegolonline.com/ haber_diger/emine_yavuz_gozgec_ inegol_ziyaret_2.jpg" style="height:298px; width:450px" />

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.