Atrium Eğlence Merkezi Bunu Hep Yapıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atrium Eğlence Merkezi Bunu Hep Yapıyor
 :
/ 3.285 Kez Okundu
| |

Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezindeki öğrenciler, İnegöl Belediyesinin ve Kültürpark içerisinde faaliyetini sürdürmekte olan Atrium Eğlence Merkezinin sponsorluğunda, bayram da gönüllerince eğlendiler.

Ramazan Bayramın birinci gününde Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyareti esnasında öğrencilerin Atrium Eğlence Merkezinde eğlenme isteklerini kırmayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bayramın ikinci gününde öğrencileri Atriumda ağırladı. Atrium Eğlence Merkezinin sponsorluğunda Bayramın ikinci gününde, Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki 65 öğrenci, Kültürpark’ın girişindeki Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlendiler.
Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa Begiçin de katıldığı programda, öğrencilere Atrium Eğlence Merkezindeki eğlencenin ardından köfte ikram edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, "Bayram ziyareti sırasında çocuklarımız Belediye Başkanımız Alinur Aktaşa Atriumda eğlenmek istediklerini söylemişler. Atriumdan da randevu alındı, gerekli hazırlıklar yapıldı. Bütün çocuklarımız burada dönme dolap, çarpışan otolar, gondol ve diğer platformlarda  gönüllerince eğlendiler. Buradan yemeğe gidiyoruz. Çocuklarımızla köfte ikram edeceğiz. Ondan sonra da kendilerini uğurlayacağız. Bu çocuklarımız yalnız değiller. Belki anne ve babaları çok yakınların da değiller ama biz elimizden geldiğince onlara yakınlık gösterip, anne ve baba sevgilerini tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah amacımıza ulaşmışızdır. Sanıyorum bugün gönüllerince eğlendiler. Mutlu bir gün geçirdiler. Bugünü çok kısa bir zaman sonra tekrar etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca çocuklarımıza bayram coşkusunu fazlasıyla yaşattığı ve günümüze sponsor olduğu için Atrium Eğlence Merkezine teşekkür ediyoruz. Bu tür isteklerimizde bizleri hiçbir zaman kırmıyorlar. Bu isteğimizi söylediğimizde, ‘büyük bir memnuniyetle, tabi’ dediler. Bizleri misafir ettiler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.
Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden kalan çocukların 5395 sayılı çocuk koruma kanununa göre mağdur çocuklar olduğunu belirten Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa Begiç ise, "Bundan dolayı ailelerinin yanında değil devlet çatısı altındalar. Çocuklarımız bayramlarda hep boynu bükük kalıyor. Genelde bakım ile ilgili herhangi bir eksiklikleri olmamasına rağmen sosyalleşme, toplumda kabul görme gibi ihtiyaçları genel de karşılanamıyor. Ailelerinden de yoksun olduğu için çocuklar biraz mahzun oluyor. Sivil toplum kuruluşları, en başta belediye bizim çocuklarımızla sosyal faaliyetlerde, bu tür gönüllü faaliyetlerde destekleyerek çocuklarımızın bu alandaki eksikliklerini telafi etmeye çalışıyorlar. Bizlere destek verdikleri için müteşekkiriz" diye konuştu.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.