Avarlar Kavşağı artık kayıt altında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Avarlar Kavşağı artık kayıt altında
#İnegöl | Haber Merkezi
14 May 2019 / Sal 18:55
/ 1.531 Kez Okundu
| |

5 yıldır İnegöl’de kullanılan MOBESE kameralarının sayısı artırılıyor. Bu kapsamda Avarlar Kavşağına da MOBESE kameraları konuldu.

İnegöl, kent güvenliğini sağlayan MOBESE ile 2014 yılında tanıştı. 5 yıldır kent genelinde kullanılan MOBESE kameralarının sayısı ihtiyaca göre artırılıyor.

Şehrin giriş ve çıkışları, ana caddeler ve kavşaklarda bulunan mevcut MOBESE kameralarına ek olarak belirlenen yerlere yeni kameralar yerleştiriliyor. Bu kapsamda sorun yumağı haline gelen Avarlar Kavşağına da sabit MOBESE kameraları takıldı. Artık kavşak, 24 saat izlenecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi işbirliği ile yapılan MOBESE sistemi, 2014 yılında devreye girmişti ve şehrin çeşitli noktalarına hareketli ve sabit kameralar takılmıştı. İnegöl emniyetinin elini güçlendiren MOBESE sistemi, yaşanan olaylar sırasında failin veya suçluların tespit edilmesi için emniyete destek sağlıyor. MOBESE ayrıca olası olaylar için de caydırıcı. Şehrin çıkışlarında ise 3 adet plaka tanıma sistemi (PTS) bulunuyor.

Bu arada Avarlar Kavşağının yeniden düzenlenmesiyle ilgili karayollarının yakın zamanda bir çalışma başlatacağı öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.