Avarlar Kavşağına İlginç Çözüm

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Avarlar Kavşağına İlginç Çözüm
16 May 2017 / Sal 17:22
/ 19.648 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü Avarlar Kavşağında yaşanan gecikmeden dolayı ilginç bir çözüm önerisi sundu.

Bu arada şunu da ifade edelim ki; Yerel Seçimlerde Çarklar Uyumlu Olacak, İşler Hemen Çözülecek diyenlerin şimdi bu meseleler gündeme gelince Ben sıkıntıları Büyükşehir'e ilettim. Bunun ötesinde Muhalefet Partisinin Başkanı değilim. diyerek topu Büyükşehir’e atmasını da anlayabilmiş değiliz. İnegöl’de gördüğümüz kadarıyla iş su faturası zammına, vergi tahsiline gelince mükemmel işleyen çarklar, her nedense icraata gelince birden dişli sıyırıyor. 14 aydır bitmeyen Avarlar Kavşağı ile ilgili Ertuğrul Gazi esnafımızdan tepki gelince konu ile ilgili açıklama yapma gerekliliğini kendinde bulan AKP İlçe başkanı “Gecikmenin suçlusu zemindir” diyerek olayın muhatabını ilan ediyor.

 

“AVARLAR KAVŞAĞINDAKİ GECİKME İLE İLGİLİ KESİN ÇÖZÜM ÖNERİMİZ”

Avarlar kavşağı ile ilgili tepki gösteren esnafımıza bu işin kesin çözümü ile ilgili bir yöntem söyleyebiliriz. Eğer ki kavşağın hemen faaliyete girmesini, caddelerinin asfaltlanıp gezilebilecek hale gelmesini istiyorlarsa yapacakları iş basittir: Sayın Cumhurbaşkanını 10 gün sonrası için İnegöl’e davet edecekler. İşte o zaman göreceğiz ki birdenbire onlarca iş makineleri ortaya çıkmış, üç dört asfaltlama makinası Ertuğrulgazi caddesine her koldan girmiş, bir yandan peyzaj çalışmaları başlamış ve bunların hepsi muhtemelen 8. Günün sonunda bitmiş olacaktır. Ne zeminin zayıflığı ne de kavşak düzenlemesi için ayrıca yapılan bir ihale bahane edilecektir. İşte o zaman o bahsettikleri çarklar gayet uyumlu hatta anormal uyumlu bir şekilde işleyecektir.

Neden mi böyle diyoruz? Tecrübe ile sabittir; Bundan önce bırakın karayolunu hava yolu ile kampüs açılışına Cumhurbaşkanımız gelecek diye o yolların nasıl bir anda asfaltlandığını, yine aylarca yavaş tempo ilerleyen Hikmet Şahin köprülü kavşağın nasıl bir anda faaliyete geçtiğini hatta Bursa’da ana arterdeki kaldırım taşlarının nasıl boyandığını hep beraber gördük. Maalesef acı ama gerçek bu.

 

HER ŞEYE RAĞMEN UMUTVAR OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Sorunlarımız çok, endişelemiz var. Ancak bunlarla birlikte her zaman ümitvar olmaya devam ediyoruz. Sorunlara hakim olduğumuz kadar çözümlere de hakimiz. Elimizde bu milleti refaha ulaştıracak reçeteler mevcut. Bu hususla ilgili sadece Milletimize derdimizi anlatmayı ve milletimizin bize teveccüh göstererek bir fırsat vermesini bekliyoruz. Yalnız bunu beklerken de hiçbir zaman bu milletin hiçbir bireyini dışlamıyoruz. Düşüncesinden dolayı linç etmiyoruz. Bu inançla yaptığımız çalışmalarda gayret gösteren başta siz teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.