Aykut Kuşkaya Ramazan Sokağındaydı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aykut Kuşkaya Ramazan Sokağındaydı
 :
/ 955 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 9. su düzenlenen geleneksel Ramazan Sokağı etkinlikleri, yeni yeri olan Kültürpark içerisindeki kameriyeler bölgesinde tüm hızıyla devam ederken, Ramazanın 23. gecesinde Tasavvuf Müziği sanatçısı Aykut Kuşkaya sahne aldı. Kuşkayanın şarkılarına sevenleri de eşlik etti.

Kuşkayayı alkışlarla takdir eden izleyiciler sanatçının şarkılarına da eşlik ettiler. Parçalarını Gitarı ile hem çalıp hem de seslendiren Sanatçı, İnegöllüleri mest etti. Sanatçı, konserin sonunda vatandaşlar tarafından yoğun alkış aldı.
Konserin sonunda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Ramazan Sokağındaki etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini, halkın ilgisinin her gün biraz daha arttığını belirterek, etkinlikler kapsamında sahne alarak İnegöllülere güzel bir konser veren sanatçı Aykut Kuşkaya’ya teşekkür etti.
“İnegöl’ü ve İnegöl’lüleri seviyorum” diyen Aykut Kuşkaya ise, ”Bir Ramazan gecesinde tekrar İnegöl’de bulunmak gerçekten çok güzel” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, programın sonunda sanatçıya günün anısına bir tablo hediye etti.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.