Aynı Bilinç ve Sağduyu İle Göreve Devam

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aynı Bilinç ve Sağduyu İle Göreve Devam
22 May 2016 / Paz 15:53
/ 2.098 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı’nda yaşanan istifa şokunun ardından partide kalan 11 isimden açıklama geldi.

 

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı’nda yaşanan istifa şokunun ardından partide kalan 11 isimden açıklama geldi. Yapılan açıklamada eski yöneticilere öz veri ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür edilirken MHP İnegöl İlçe Teşkilatı yönetiminin aynı bilinç ve sağduyuyla görevine devam ettiği ifade edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nda Başkan Müfit Besler ve beraberindeki 25 kişinin istifasının ardından partide kalan 11 isim, yazılı bir basın bildirisi yayınladı.

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
Yapılan basın bildirisinde; “04.01.2015 yılında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi delegesinin desteği ile göre ve gelen ilçe başkanı ve 36 kişiden oluşan yönetimi, 20.05.2016’da gördükleri lüzum üzerine, ilçe başkanlımız ve 25 kişilik yönetim kurulu üyesi görevinden istifa ettiklerini açıklamışlardır. Sayın İlçe Başkanımız Müfit Besler’e yöneticilik ve dava arkadaşlığı yaptığımız yönetim kadrosuna bugüne kadar gösterdikleri öz veri ve iyi niyet katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeterli çoğunluğu mevcut olan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Yönetimi aynı bilinç ve sağduyu ile görevine devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

Metnin sonunda ise partide kalan 11 yöneticinin isimleri verildi; Mustafa Sipahi, Ali Akal, Emir Atayeter, Aytekin Torun, Özkemal Avcı, İbrahim Balkan, Melih Demir, Ömer Faruk Yıldırım, Hayati Bedir, Uğur Bayram, Nazan Gündüz.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.