Aynı çatı altında birleştiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aynı çatı altında birleştiler
03 Mar 2018 / Cmt 10:00
/ 2.396 Kez Okundu
| |

Mimar Ersin Bahçeci ve inşaat mühendisi Hatun Malgaralı’nın sahibi olduğu Bahçeci Yapı ve Damla İnşaatın, yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Kemalpaşa Mahallesi İskender Sokakta hizmet verecek binanın açılışına; Belediye Başkanı Alper Taban, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Zeki Şahin, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, bazı meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

İnşaat mühendisi Hatun Malgaralı yaptığı açıklamada;

“Açılışımıza katılan dostlarımıza, arkadaşlarımıza, meslektaşlarımıza ve herkese teşekkür ediyorum. Ersin Bahçeci beyle yollarımız ve ofislerimiz ayrıydı ama birlikteliğimiz uzun süredir vardı.

Aynı çatı altında birleşmeye karar verdik. İnegöl halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için kurumsal bir firma olarak, daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İNEGÖL’DE GİRİŞİMCİLİK RUHU YÜKSEK

Belediye Başkanı Alper Taban ise:

 “Şehrimiz canlı ve dinamik bir şehir. Gün geçmesin ki yeni bir işletme açmayalım. İşletmeler vergi verirler, istihdam oluştururlar, ekonomiye direk katkı sağlarlar. Bu noktadan bakınca da ne kadar kıymetli olduklarını anlayabiliriz.

Bununla ilgili de ne kadar şükretsek azdır. İnegöl’de girişimcilik ruhu, müteşebbis ruhu gerçekten çok yüksek derecede olduğunu ifade edebiliriz.Bu böyle artarak devam etsin.

DAHA ÇOK MARKA ÜRETELİM

Şehrimiz her anlamda anılsın isteriz. Mobilyası, köftecisi, kaplıcası. Bizlerin belediye olarak bir marka oluşturmaya çalıştığımız DOSTUM projesiyle. İçinden daha ne kadar marka çıkarma adına mücadelemizi veriyoruz. Ben işletmemizin öncelikle kendilerine, sonrasında şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Turgutalp Cami İmam hatibi Emin Topçu’nun yaptığı dua sonrası kurdele kesimiyle yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.