Aytekin Torun’dan Trump tepkisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aytekin Torun’dan Trump tepkisi
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Eki 2019 / Per 18:31
/ 1.263 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun Trump’ın gel gitlerine tepki göstererek ’ gelgitleri, tehdit dolu ifadeleri, aba altından sopa gösteren açıklamaları hiçbir şart altında itibar ve değeri olmayan zorba yaklaşımlar olarak anılacaktır’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin TORUN’un “Barış Pınarı Harekatı ile İlgili Basın Açıklamasında şu ifadeler yer aldı;
"Milliyetçi Hareket Partisi Barış Pınarı Harekatı’nın tüm teşkilatlarıyla ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır. Terör örgütlerinin sonunun gelmesi , Türkiye’yi kuşatma düşüncesinde olanların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. ABD Başkanının gelgitleri, tehdit dolu ifadeleri, aba altından sopa gösteren açıklamaları hiçbir şart altında itibar ve değeri olmayan zorba yaklaşımlar olarak anılacaktır. Barış Pınar Harekatı’na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm kahraman vatan evlatlarına üstün başarılar diliyorum. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir. Türkiye Cumhuriyeti,dün saat 16.00 itibariyle başlayan Barış Pınarı Harekatıyla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır. Türk milleti ihmal ve inkarı mümkün olmayan büyük bir varoluş mücadelesinin tam ortasındadır. Türk milleti terörle yaşamaya alışmayacak, bu örgütlere asla tahammül etmeyecektir.. Türkiye’nin ve Türk milletinin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Gazamız mübarek, geleceğimiz müstesna, zaferimiz muhkem ve mutlak olsun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.