Baba ile çocukları arasında kavga; 1 ölü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Baba ile çocukları arasında kavga; 1 ölü
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Tem, 2023 / Sal 21:15
/ 26.325 Kez Okundu
| |

Kütahya'da yaşayan İnegöllü aile arasında yaşanan ev satışı nedeniyle çıkan tartışması sonrası bir kişi hayatını kaybetti.

Dün saat 06.00 sıralarında Domaniç ilçesinin Çarşamba köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre baba Süleyman Çakır (51) ve iki oğlu Ali Çakır (31) ve Enes Çakır (27) arasında ev satışı nedeniyle tartışma çıktı.

 
İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Çarşamba köyünde meydana gelen olayda; İddiaya göre Ali Çakır, babası Süleyman Çakır ve kardeşi Enes Çakır arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında bıçak darbesiyle yaralanan Ali Çakır, kanlar içerisinde yere yığılırken, evden gelen sesler üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ali Çakır’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
Savcının incelemesinin ardından Çakır'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, baba Süleyman ve diğer oğlu Enes gözaltına alındı. Tavşanlı Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
ALİ ÇAKIRIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba Süleyman ve Enes Çakır, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hayatını kaybeden Ali Çakır'ın cenazesi ise eşinin isteği üzerine Bursa’nın İnegöl'e bağlı kırsal Yiğitköy Mahallesi’nde toprağa verildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.