Bağımsız Aday Ali Osman Sönmez 504 Oy Aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
02 Kas 2015 / Pzt 11:04
/ 1.807 Kez Okundu
| |

Tek başına miting yaparak Türkiye’nin gündemine oturan Bursa’nın bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş 504 oy aldı. Demirtaş bu oyların 31’ini ise İnegöl’den aldı.

Bursa'da 1 Kasım milletvekili genel seçimleri için bağımsız aday olan Ali Osman Demirtaş, Türkiye'de sık sık haber oldu ve konuşuldu.

 

1 Kasım öncesi mitingler düzenleyen Demirtaş, kimsenin ilgi göstermediği alanda, yaklaşık bir saat vaatlerini anlatmıştı.

 

Ses sistemini de kendisi kurarak konuşma yapan Demirtaş, İnegöl’de 2 kez miting düzenlemişti.

 

504 OY ALDI

 

Türkiye'nin özellikle Bursa'nın merakla takip ettiği Bağımsız aday Ali Osman Demirtaş 504 oy alarak milletvekili olamadı. Demirtaş’a verilen oyların 31’i ise İnegöl’den…

 

Seçimde tek bağımsız aday olan Demirtaş, 504 oy kazanarak, partilerden sadece 15 oyu bulunan DYP'yi geçebildi. Demirtaş, bin 529 oyu bulunan DSP'nin 3'te 1'i, bin 8 oya sahip Millet Partisi'nin yarısı kadar oy topladı.

 

SEÇİMİ HALK KAYBETTİ, BEN KAZANDIM

 

Seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Demirtaş;

 

Oy veren herkese teşekkür ederim. Vatandaşlarımız mitinglerimde söylediğim şeyleri unutmasın, hafızalarından çıkarmasın. Önemli olan halka anlatmaktı. Hırslı değilim, kazansaydım halk için devrim yapardım. Yapacağım reformları vatandaşa birebir aktardım. Seçimi halk kaybetti, ben kazandım” diye konuştu.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.