Bahar Buluşması’nda bir araya geldiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bahar Buluşması’nda bir araya geldiler
22 Nis 2018 / Paz 12:15
/ 2.048 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından düzenlenen organizasyonda, kadın kolları üyeleri ’Bahar Buluşması’nda’ bir araya geldi.

Kavaklaraltı Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen programa Saadet Partisi Kadın Kolları üyeleri yoğun katılım gösterdi. 

Kahvaltının ardından konuşan Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Şen şu ifadeleri kullandı; "İman etmedikçe cennete gidemezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsiniz" diyen bir peygamberin ümmeti olarak bu bilingle hareket eden insanlariz.
Karşımizdaki kişinin reng irkı, statüsü, madi imkanları ne olursa olsun Allah'ın yarattğı olarak severiz, sayarız ve adil davranırız. İnsanlarin doğuştan kazandığı bazı haklar vardır. Bunlar:
Yaşama hakkı, inanma hakkı, aklını, neslini ve malını koruma hakkıdır. Bunlar en temel insan haklarıdır. Riayet edilmemesi durumunda zulümler ortaya çıkar. Bu temel değerleri
korumak en önemli vazifemizdir. Birlikte yaşamanın sırrı birbirimizin hakkına riayetten geçer.
Farklılıklarımız ayrışma değil kaynaşma sebebi olmalıdır. Ötekileştiren ve kutuplaştıran değil, birleştiren ve paylaştıran olmalıyız. Birbirimize kardesçe ve adaletle muamele etmeliyiz.

GÜZELLİKLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

Huzurun ve güvenin kaynağı budur. Bugün burada görüşümüz ne olursa olsun oturup keyifle çayımizı içmeliyiz. Buna inandiğimız için baharı bir vesile kılıp sizinle buluşmak istedik. Güzelliğin paylaştıkça çoğaldığına inanıyoruz ve güzelliklerin
çoğalmasinı istiyoruz. Davetimize katıldığını için teşekkür ederiz."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.