Bakan Yerlikaya duyurdu! İnegöl'de zehir tacirlerine operasyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Eki 2023 / Cum 09:25
/ 11.431 Kez Okundu
| |

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden, İnegöl'de yapılan zehir tacirlerine yönelik operasyon hakkında paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle;

Zehir tacirlerine yönelik Narkogüç operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de düzenlenen operasyonlarda 5; Diyarbakır ve Gaziantep'te düzenlenen operasyonda ise 8 şüpheli şahıs yakalandı. Çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Aziz milletimiz müsterih olsun: operasyonlarımız artarak devam edecek. zehir tacirlerine göz açtırmayacağız.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün desteğiyle İnegöl'de yapılan operasyonlarda: 1 TON 237 kg metamfetamin ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıklarımızca Bölücü Terör Örgütü'nün (BTÖ) finans kaynaklarını engellemek amacıyla Lice kırsalında ve Gaziantep'te Narkogüç operasyonları düzenlendi.

2 TON 650 kilo esrar, 3 milyon 450 bin kök kenevir, 1 milyon 200 bin kök skunk ve121 kg skunk (Gaziantep) ele geçirildi. Operasyonda şüpheli şahıs yakalandı Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere halkımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.