Baldan Dondurma’nın Raporu Temiz Çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 May 2016 / Sal 13:47
/ 20.683 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden başlatılan dondurmadan zehirlendiler iddiası üzerine alınan numunelerin sonucu bugün açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden başlatılan Baldan Dondurma’dan dondurma yiyenlerin zehirlendiği iddiası üzerine Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı İnegöl Müdürlüğü devreye girerek bahse geçen işletmeden numuneler aldı. Alınan numunelerin Bursa gıda merkezine gönderildi.

DENETİMLERİ ARTTIRDIK

Konu ile açıklama yapan İlçe Tarım Müdürü Mahmut Doğru “Gıda tarım hayvancılık müdürlüğü olarak 5996 nolu kanunun bize verdiği yetkiye dayanarak gıda kontrol ekipleri ile beraber gece gündüz denetimlerimizi yapıyoruz. Denetimlerimizi habersiz yapıyoruz ramazan vesilesiyle de denetimleri arttırdık.”

RAPOR TEMİZ ÇIKTI

Bursa’ya gönderilen numunelerden çıkan raporu paylaşan Doğru “Bugün dondurma imalathanesindeyiz. Burasıyla alakalı geçen haftalarda burasıyla alakalı bir sıkıntılar oluştu.  Biz bu işletmeyi her zaman yerinde denetim yapıyoruz ama tabi ki dondurma ürünü bozulma oranı yüksek bir ürün.  Biz de üretim yerinde incelemeye geldik. Ayrıca bize intikal eden şikâyetler sonucu buradan numuneler aldık Bursa gıda merkezine gönderdik bize gelen sonuçlarda bahse konu işletmenin sıkıntı üretmediği bahse konu olan limitlerin altında insan sağlığı için bir sıkıntı üretmiyor.  Bu raporu kamuoyu ile tüketicilerimiz ile paylaşmak istedik. “ dedi. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.