BALGÖÇ’ten 19. Balkon Şölenine davet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BALGÖÇ’ten 19. Balkon Şölenine davet
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Haz 2022 / Cum 18:19
/ 7.568 Kez Okundu
| |

İnegöl Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ertan Başdere yarın gerçekleşecek olan Balkan Şölenine tüm ilçe halkını davet etti.

İnegöl Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 19. Balkan şöleni yarın saat 20.30’da Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.

Gerçekleşecek olan programa ilçe halkını davet eden Dernek Başkanı Hüseyin Ertan Başdere “Tüm ülke olarak zor bir pandemi dönemi geçirdik. Bu pandemiden herkes olduğu gibi bizlerde fazlası ile etkilendik. Çok şükür ki bu kötü günler geride kaldı. Bizlerde bu sürecin sona ermesinin ardından çalışmalarımıza yeniden başladık. Eylül ayında yeni sezon çalışmalarımız 85 dansçımız ile başlattık. Yaklaşık 9 aylık hazırlık sürecinin ardından hazırlanan ekibimiz, 25 Haziran cumartesi akşamı 20:30’da Hikmet Şahin Kültür Park Açık Hava Göster Merkezi (Amfi Tiyatro)’nde 19. Balkan şölenimizi düzenleyeceğiz. Bu gecede Anadolu halk danslarının güzide örneklerinin yanı sıra minik ekibimizin bale gösterileri de olacak. Cumartesi akşamı tüm ilçe halkımızı şölenimize davet ediyoruz.” Dedi.

ALİNUR AKTAŞ’TA KATILACAK
Öte yandan gerçekleşecek olan festivale Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katılacağı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.