Başbakan Ahmet Davutoğlu İnegöl’e Geliyor mu ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu İnegöl’e Geliyor mu ?
 :
/ 1.133 Kez Okundu
| |

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 3 Aralık ve 10 Ocak’ta Bursa’ya geleceğini açıklamasının ardından Başbakan’ın İnegöl’e gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Davutoğlu'nun 3 Aralık tarihinde Bursa'ya tekrar geleceğini ifade eden İl Başkanı Cemalettin Torun, başbakanın ayrıca 10 Ocakta yapılacak AK Parti il kongresine de katılacağını söyledi. Torun, "Başbakanın ve hükümetin Bursa'ya ne kadar önem verdiğini bu yaklaşımları ile anlayabiliyoruz. Özellikle başbakanın göreve geldiğinden kısa bir süre sonra Bursa'ya geniş bir ziyarette bulunması Bursa'ya verdiği değeri gözler önüne seriyor. Bu ziyaretlerin sıklaşması Bursa'nın geldiği noktayı göstermesi açısından da çok önemdir" diye konuştu.

BAŞBAKAN İNEGÖL’E GELMİYOR

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 3 Aralık ve 10 Ocak’ta Bursa’ya geleceğini açıklamasının ardından Başbakan’ın İnegöl’e gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Konu üzerine görüştüğümüz Ak Parti ilçe başkanı Bülent Temelli Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şuan ki programında İnegöl ziyareti olmadığını ifade etti.

7 İLÇE BAŞKANINI AÇIKLADILAR

Yaklaşan kongreler öncesi 7 ilçe başkan adayını daha açıklayan Torun, bütün adayların uzun süren istişareler neticesinde ortaya çıktığını söyledi. Gemlik, Yenişehir, Mudanya ve Nilüfer ilçe kongrelerini de aynı güzellikler içinde yapma temennisinde bulunan Torun, "Büyükorhan ilçemizde mevcut başkan Nejat Oktay, Orhaneli'de mevcut başkan Ali Aykurt, Keles'te mevcut başkan Mehmet Keskin, İznik'te Tamer Mahmut Hersek, Gürsu'da mevcut başkan Mustafa Yıldırım, Harmancık'ta Hasan Hüseyin Temel, Kestel'de ise Murat Ay arkadaşımızla yola devam edeceğiz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.