Başbakan Davutoğlu İnegöllü Eski Vekilin Cenazesine Katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Davutoğlu İnegöllü Eski Vekilin Cenazesine Katıldı
03 Nis 2016 / Paz 20:54
/ 3.959 Kez Okundu
| |

Ankara’da vefat eden İnegöllü Eski Bursa Milletvekili Dr. Emin Acar’ın cenaze namazı, Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde kılındı. Törene, Başbakan Davutoğlu da katıldı.

Ankara'da vefat eden manevi önderlerden Dr. Emin Acar'ın (90) cenaze namazı, Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde ikindi namazına müteakiben kılındı.

Cenaze namazının ardından, Acar'ın naaşı dua ve tekbirlerle cenaze aracına kadar taşındı.  Başbakan Davutoğlu da tabuta omuz verdi.

Cenaze namazına, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülhamit Gül ve Recep Akdağ, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat, Acar'ın talebeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Davutoğlu, cenaze namazının ardından, eşi Sare Davutoğlu ile bölgedeki esnafı ziyaret etti. Davutoğlu, esnaf ziyareti sonrasında Gülbaba Türbesi'ni ziyaret etti, dua okudu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.