Başkan Aktaş’tan özür diledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Aktaş’tan özür diledi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Ara 2020 / Çar 22:38
/ 7.716 Kez Okundu
| |

Sosyal medya sayfasından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la ilgili yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken işadamı Erdal Recep Bayraktar, özür mesajı yayınladı.

Ekşi Sözlük sitesinde kullandığı fotoğraf ve paylaşımlarla İnegöl kamuoyunda büyük tepki çeken İnegöllü işadamı Facebook aracılığıyla bir bildiri yayınladı.

Türkiye'nin en çok bilinen sosyal medya siteleri arasında yer alan Ekşi sözlükte yayınlanan ve daha sonra apar topar kaldırılan paylaşımda, kapsol kelimesi anlatılırken; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın başına Master Chef Türkiye yazısı bulunan aşçı kepi foto montajı yapılarak paylaşılmıştı. Bu paylaşım büyük tartışmalara neden olmuştu.

Olayın ardından o kişinin İnegöllü işadamı Erdal Recep Bayraktar olduğu ortaya çıktı. Facebook sayfasında yayınladığı mesajda istem dışı gelişen olayın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Bayraktar, “Sayfamda istem dışı paylaşılmış olan gönderiden dolayı Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’tan ve kamuoyundan özür dilerim” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.