Başkan Taban bayrak sevgisi ile gündem olan teyzeyi misafir etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2019 / Cum 18:22
/ 3.067 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bir iş yerinin önünde asılı bayrağı 3 kez öpüp başına koyan Nadire Çiğdem’i İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban misafir etti.

İnegöl’de bayrağı öptüğü görüntüler ile Türkiye gündemine oturan Nadire Çiğdem İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın misafiri oldu.

Nadire Çiğdem ziyarette yaptığı konuşmada “Ben bayrağı görünce kalbim titriyor. Ben 70 sene önce Bulgaristan’dan göçtüm 7 yaşında İnegöl’e geldim.  Bir gün bir programa gittim İstiklal Marşı okunuyor önümdeki hanım oturuyor tuttum ensesinden kaldırdım, ne okunuyor dedim İstiklal Marşı okunuyor ayağa kalkacaksın dedim. Ben böyle yetiştim, evlatlarıma da böyle anlattım vatanın milletin bayrağın ne olduğunu tek tek anlattım. Onlarda ona göre yetiştiler. “ dedi

TORUNU KHK İLE İHRAÇ OLMUŞ
Torununun suçsuz yere KHK ile ihraç olduğunu belirten Nadire Çiğdem “Üzüldüğüm bir konu var. Benim torunum komiser olmuştu yanındaki arkadaşlarının şikâyeti üzerine ihraç olmuştu. Ben bu duruma çok üzülmüştüm. Ne yapalım başa gelen çekiliyor. Benim çocuğumun mahkemelik kanunluk hiçbir işi yok. “ dedi.

NENE HATUNU ÖRNEK ALDIM
Nene Hatun’u örnek aldığını ifade eden Çiğdem “Arkadaşım kaza geçirmişti onu ziyarete gidiyordum o bayrağı orada görünce içim titriyordu. Ben Erzurumlu Nene Hatun’u okumuş insanım kara Fatmaları okumuş insanım onları örnek aldım. O yönden vicdanen rahatım.” Dedi.

BÜYÜKLERİMİZ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
Başkan Taban yaptığı açıklamada “O bayrağı gördüğünüzde öpüp alnınıza koymanız bizi çok mutlu etti sizleri tanımak istedik. Büyüklerimiz bizlere her zaman örnek oldu yine olmaya devam ediyor.  Vatanımızı yolda geçerken bulmadık, canımızla kanımızla bedel ödeyerek elde ettik.” Dedi.
 
Konuşmalar sonrası İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Nadire Çiğdem’e çerçevelenmiş Türk bayrağı hediye etti. Nadire Çiğdem ise bayrağı öperek teslim aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.