Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Ağu 2019 / Per 18:36
/ 938 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alper Taban, turistik gezi için Bosna Hersek’ten İnegöl’e gelen grupla meclis salonunda buluştu.

Bosna Hersek’ten 5 günlük turistik gezi için İnegöl’e gelen 35 kişilik grup, Mukadder Seymen öncülüğünde Belediye Başkanı Alper Taban’la bir araya geldi. Başkan Taban, Bursa ve İznik gibi civar bölgelerde de tarihi ve turistik alanları gezen grubu 12.30’da meclis salonunda ağırladı.

BOSNA HERSEK İLE ÖZEL BİR İLİŞKİMİZ VAR
Ziyaret sırasında konuklarına hitaben bir konuşma yapan Taban, “Sizleri şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ayka Hanım ve beraberindeki bir başka grubu daha önce de İnegöl’e geldiklerinde ağırlamıştık. Şehrimizde de Boşnak vatandaşlarımız olduğu için bizim Bosna Hersek ile özel bir ilişkimiz de var aslında. Donji Vakuf ile de kardeş şehirliğimiz var. Her yıl düzenli olarak İnegöl’den oraya gidiyoruz, onlar da aynı şekilde İnegöl’e geliyorlar. Bu tür kültür birliklerini önemsiyoruz. Sizlere tekrar şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Karşılıklı sohbet ve tanışma şeklinde gerçekleşen buluşmada, konuklar Başkan Taban’a hediye takdiminde de bulundu. Belediye Başkanı Alper Taban da grup temsilcisine İnegöl’ü simgeleyen bir çini takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.